INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLUMBIA

AIURITOR! VIDEO Faustino Asprilla, starul Columbiei, dezvăluiri HALUCINANTE după bătaia pe teren cu celebrul Chilavert: „Un asasin al cartelului Escobar mi-a zis: «Îl omorâm pe grasul ăsta!»”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 noiembrie 2019 21:20

Faustino Asprilla, fost fotbalist columbian, a împlinit 50 de ani pe 10 noiembrie și a povestit cum narcotraficanții au vrut să-l ucidă pe portarul paraguayan Jose Luis Chilavert, în 1997, după o bătaie celebră pe teren.

Pe 2 aprilie 1997, Columbia juca în Paraguay în preliminariile CM 1998. În minutul 76, la 1-0 pentru Columbia, atacantul Asprilla și portarul paraguayan Jose Luis Chilavert au fost eliminați. De ce? Pe teren, Asprilla l-a lovit cu palma peste gură pe portar, după ce acesta îl scuipase. 

Ulterior, în minutul 85, când cei doi nu mai erau pe teren, Chilavert l-a lovit cu pumnul în gură pe Asprilla, care era pe bancă, în văzul tuturor. 

Momentul VIDEO când Chilavert îl lovește pe Asprilla

Lorzii drogurilor au vrut să-l răzbune pe Asprilla

Asprilla povestește ce s-a întâmplat după meci. „La final am primit un telefon și cineva mi-a spus «Sunt Julio Fierro. Poți să vii la hotelul meu?». Am ajuns acolo și erau 10 bărbați, beți și acompaniați de femei paraguayene. 

M-am dus dus acolo cu Aristizabal (n.r Víctor Aristizabal, fost atacant columbian) și ne-au zis «Avem nevoie de permisiunea ta pentru că acești doi bărbați vor să-l ucidă pe grasul de Chilavert». 

L-am zis «Ați înnebunit? Asta va distruge fotbalul din Columbia. Nu puteți face asta! Ce se întâmplat pe teren rămâne acolo. S-a terminat acolo”, a povestit Asprilla. 

Julio César Correa, cunoscut ca „Julio Fierro” a fost un narcotraficant columbian care a lucrat pentru Pablo Escobar. În timp ce Escobar era încarcerat, americanii susțin că Fierro s-a ocupat de afaceri, transportând cocaină în Statele Unite. Fierro a fost soțul unui faimos fotomodel, Natalia Paris, și a fost ucis de paramilitari, în 2001. 

AIURITOR! VIDEO Faustino Asprilla, starul Columbiei, dezvăluiri HALUCINANTE după bătaia pe teren cu celebrul Chilavert: „Un asasin al cartelului Escobar mi-a zis: «Îl omorâm pe grasul ăsta!»”
  • Faustino Asprilla a jucat 57 de meciuri pentru naționala Columbiei, marcând 20 de goluri. A evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Atletico Nacional, Parma, Newcastle, Palmeiras sau Estuadiantes la Plata, retrăgându-se în 2004. 
  • José Luis Chilavert, 54 de ani, a fost un portar paraguayan, cunoscut pentru că executa foarte bine loviturile libere. S-a retras în 2004, jucând la echipe precum Guarani, San Lorezno, Zaragoza, Strasbourg sau Velez Sarsfield.

Citește și:

Văduva și fiul lui Pablo Escobar, acuzați de spălare de bani pentru traficanții de cocaină! Un fost fotbalist columbian e implicat și el

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
kkkkkk
kkkkkk  •  13 Noiembrie 2019, 01:24
Postat de kkkkkk pe 13 Noiembrie 2019, 01:23

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kkkkkk
kkkkkk  •  13 Noiembrie 2019, 01:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează