INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AJAX

Ajax are anticorpi COVID-19 » 13 din 19 colegi ai lui Răzvan Marin și membri ai staffului au trecut prin boală

Echipa lui Ajax în noiembrie 2019, foto: Guliver/gettyimages
Echipa lui Ajax în noiembrie 2019, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2020 10:14 / Actualizat miercuri, 05 august 2020 11:00

„E adevărat că o parte din lotul primelor două echipe și a staffului au avut coronavirus, dar nimeni nu mai suferă”, a anunțat Ajax, după rezultatele testelor PCR. 

Răzvan Marin și-a reluat pregătirile cu Ajax și a aflat că destui „lăncieri" s-au infectat în vacanță cu noul coronavirus. 13 din cele 19 rezultate ale testelor PCR de sânge făcute în iunie jucătorilor de la prima și a doua echipă plus ale staffului au ieșit pozitive! 

„E adevărat că un număr dintre cei examinați au avut COVID-19, trecând prin boală. Vreau și să precizez că nimeni nu mai are nicio problemă, cu excepția lui Onana, cu mici dureri la gleznă", spune ofițerul de presă Miel Brinkhuis.

Două cazuri în primăvară la Ajax

Clubul din Amsterdam a vrut să se asigure de sănătatea tuturor angajaților și a colaborat pentru aceste examene cu Centrul Medical Universitar din oraș. 

Toți cei cu anticorpi rămân monitorizați pentru eventualele simptome reziduale. La începutul pandemiei, secundul Christian Poulsen și un fizioterapeut au fost depistați pozitivi, după ce fostul internațional danez a intrat în contact la o petrecere cu o persoană infectată. N-au existat complicații și nu s-a transmis virusul la echipă.

Citește și alte știri despre fotbalul din Olanda:

Încă un român în Olanda » Rival pentru Răzvan Marin!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează