INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȚĂRILE DE JOS

Un fotbalist de la Ajax Amsterdam, reținut de poliție în Brazilia » Ce s-a întâmplat

David Neres, părăsind clubul de noapte // foto: Imago
David Neres, părăsind clubul de noapte // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2021 10:22 / Actualizat sambata, 29 mai 2021 11:40

David Neres (24 de ani), fotbalistul lui Ajax și al „naționalei” Braziliei, a trecut prin momente neplăcute în timpul unei vacanțe în Sao Paulo.

Neres a fost reținut de poliție alături de Robert Arboleda, fundașul lui Sao Paulo, după ce au încălcat restricțiile anti COVID-19 prin participarea la o petrecere ilegală, care a avut loc într-un club de noapte din orașul brazilian.

Cei doi au fost interogați de poliție și ulterior eliberați, anunță Goal.com.

Ce s-a întâmplat cu David Neres

Poliția a întrerupt o petrecere dintr-un club din Sao Paulo. Printre cei 124 de participanți la eveniment s-au numărat și cei doi fotbaliști, care au fost duși la secția de poliție pentru a fi chestionați. 

Proprietarul clubului a încercat să le ofere tuturor participanților măști faciale înainte ca poliția să ajungă la club, dar 15 dintre oaspeți nu au apucat să își pună măștile în timp util. 

Pentru această încălcare a regulilor anti coronavirus, proprietarul clubului riscă o amendă de până la 38.000 de dolari. În Brazilia, orice fel de eveniment este interzis după ora 21:00, iar poliția a întrerupt cheful la două ore după miezul nopții.

Arboleda, suspendat temporar de Sao Paulo

Ajax nu a reacționat încă, dar Sao Paulo a anunțat că Arboleda nu va mai face parte din lotul echipei până ce se va demonstra că nu a contractat COVID-19 la petrecere. Asta înseamnă că fundașul ecuadorian va rata meciul cu Fluminense de sâmbătă.

Aș dori să-mi prezint scuzele pentru ceea ce s-a întâmplat. Din impuls, am luat o decizie care sunt conștient că nu a fost cea mai bună. Bineînțeles, cunosc gravitatea pandemiei de COVID-19 din Brazilia și din țara mea natală, Ecuador. 

Vreau să subliniez că am luat o decizie greșită de a participa la eveniment, chiar dacă am luat toate precauțiile necesare și am purtat mască tot timpul.

- Robert Arboleda, pe Instagram

Brazilia este a treia cea mai afectată țară din lume de coronavirus, cu peste 27 de milioane de cazuri și 322.512 decese.

David Neres, de 4 ani la Ajax

David Neres a fost transferat de Ajax în 2017, în schimbul a 22 de milioane de euro. Extrema braziliană a venit din țara sa natală, de la Sao Paulo.

27 de milioane de euroeste cota de piață a lui David Neres, potrivit Transfermarkt.com

VIDEO. David Neres, trei pase decisive în meciul cu Feyenoord

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Thomas Tuchel, euforic înaintea finalei Ligii: „Am primit cea mai bună veste din istorie”

UEFA a decis! Ce se întâmplă cu regula golului înscris în deplasare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
189254898748309
Claude SH  •  29 Mai 2021, 12:01

Acolo nu e ca în România. Florinel Coman face ce dorește deși e penal.. Are de unde sa exemplu, Gigi, penal, Meme de asemenea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează