INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

AJAX. Dusan Tadic nu acceptă anularea sezonului și cere o finală cu Alkmaar pentru titlu: „Mi se pare o mare nedreptate”

Dusan Tadic evoluează la Ajax din vara anului 2018 // sursă foto: Guliver/gettyimages +32   FOTO
Dusan Tadic evoluează la Ajax din vara anului 2018 // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2020 11:35

Dusan Tadic (31 de ani) nu este de acord cu anularea sezonului în Olanda. Sârbul își dorește să existe o campioană și vine cu o propunere inedită: o finală între primele două clasate, Ajax și Alkmaar!

Decizia oficialilor din Țara Lalelelor a dus la apariția unui val de nemulțumiri. Pe de-o parte, echipele care erau pe cale să promoveze se revoltă, descriind această situație ca „cel mai mare scandal din istoria sportului olandez”, iar pe de altă parte, situația le-a picat greu și celor de la Ajax, care se aflau pe primul loc în campionat.

Dusan Tadic, vedeta „lăncierilor”, este foc și pară după anularea campionatului

„Nu sunt fericit deloc, cum aș putea să fiu? Nu este posibil să nu avem o campioană decernată în acest sezon. Suntem primii în clasament, aș accepta chiar și să jucăm o finală cu AZ Alkmaar (n.r. locul 2 în clasament), doar pentru a determina o campioană”, a declarat sârbul într-un interviu pentru TuttoMercatoWeb.

AJAX. Dusan Tadic nu acceptă anularea sezonului și cere o finală cu Alkmaar pentru titlu: „Mi se pare o mare nedreptate”
Clasamentul în campionatul din Olanda înainte de anularea acestuia // sursă foto: Flashscore

Ajax va reprezenta Olanda în Liga Campionilor

Ajax va participa în viitoarea ediție a Ligii Campionilor, alături de Alkmaar. „Lăncierii”, direct în grupe. Motiv pentru care Tadic consideră că Ajax este îndreptățită să primească și titlul.

„Din moment ce păstrăm prima poziție în clasament pentru calificarea în viitoarea ediție a Ligii Campionilor, cred că trebuie să primim și titlul. Așa gândesc eu și chiar dacă COVID-19 este mai important decât orice altceva, mie mi se pare o mare nedreptate să anulezi campania uimitoare pe care eu, alături de antrenorul și colegii mei, am avut-o în acest sezon. Sunt cu adevărat dezamăgit”, a concluzionat Tadic.

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

GALERIE FOTO. Cadre inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

+28 FOTO

Citește mai multe știri despre Olanda și fotbalul european:

Tudor Băluță s-a salvat, dar nu va rămâne la ADO

Un jucător al lui Real Madrid surprinde: „Pep Guardiola e cel mai bun antrenor din istorie”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează