INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Consiliul de supraveghere al lui Ajax a respins transferul lui Lucas Ocampos de la Sevilla! Fotbalistul, nevoit să revină în Spania!

Lucas Ocampos (foto: Guliver/Getty Images)
Lucas Ocampos (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2022 13:40 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 14:01

Transferul lui Lucas Ocampos de la Sevilla la Ajax a intrat în impas după ce Consiliul de supraveghere al clubului a considerat iresponsabilă plata a 20 de milioane de € pentru un mijlocaș de 28 ani, care ar fi avut și un salariu generos.

Mijlocașul argentinian a aterizat marți la Amsterdam, unde a efectuat vizita medicală, dar a fost nevoit să se întoarcă la Sevilla, după ce transferul a fost respins de Consiliul de supraveghere al lui Ajax.

Ionuț Radu, cea mai mică notă de la Cremonese în meciul cu Inter: „A făcut din nou o gafă”
INTER - CREMONESE 3-1
Ionuț Radu, cea mai mică notă de la Cremonese în meciul cu Inter: „A făcut din nou o gafă”

Ocampos s-a arătat dezamăgit de modul în care au decurs lucrurile, scrie telegraaf.nl

Negocierile pentru transferul lui Lucas Ocampos la Ajax continuă

Aceeași sursă menționează că directorul sportiv Gerry Hamstra și managerul general Edwin Van der Sar lucrează intens cu oamenii din Consiliul de supraveghere pentru ca transferul lui Ocampos să se oficializeze, ținând cont că în Eredivise perioada de transferuri se încheie pe 31 august. 

La rândul său, Alfred Schreuder, antrenorul lăncierilor, este nemulțumit de faptul că au fost vânduți prea mulți jucători importanți și forțează mâna conducerii pentru aducerea lui Lucas Ocampos.

Balanța financiară a lui Ajax este una pozitivă, clubul având în această vară un profit de peste 115 milioane de €, după ce a reușit să obțină sume astronomice din vânzările lui Anthony (100 mil de €- Manchester United), Lisandro Martinez (57 de mil €- Manchester United) și Sebastian Haller (31 mil €- Borussia Dortmund).

9 goluriare Lucas Ocampos în 42 de meciuri pentru Sevilla în sezonul trecut în toate competițiile

Scuze pentru Ocampos

Potrivit Marca, Edwin Van der Sar este gata să facă o călătorie până la Sevilla pentru a-i prezenta mijlocașului scuze pentru modul în care s-a desfășurat totul. Transferul se poate încă realiza, mai ales că Sevilla e gata să scadă din pretențiile financiare, deși oficialii andaluzi sunt furioși din cauza obstacolelor întâmpinate.

Citește și: 

Fratele lui Paul Pogba continuă atacul: „A plătit milioane de euro șamanului! Mă vrea mort, în închisoare”

FOTO Inter - Cremonese 3-1 » Ionuț Radu, doborât de foștii colegi » Inter a făcut spectacol cu Cremonese

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
boribgue
boribgue  •  31 August 2022, 14:18

Modul in care au administrat transferul e neprofesionist, trebuiau sa se retraga mai devreme, dar nu poti ignora managementul de calitate. Doar fiindca ai luat, nu poti sa fi mana sparta. Aviz amatorilor de la noi care aduc jucatori pe salarii peste bugetul lor si apoi stau cu mana intinsa la stat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează