INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Blochează numirea lui Xavi la Barcelona! » Comunicat de ultimă oră

Xavi Hernandez
Xavi Hernandez

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2021 11:52 / Actualizat sambata, 30 octombrie 2021 12:11

Xavi a ajuns la un acord de principiu cu Barcelona pentru a deveni noul antrenor al catalanilor, însă Al Sadd, formația din Qatar unde antrenorul e sub contract, nici nu vrea să audă de o posibilă plecare a spaniolului.

Qatarezii au anunțat prin intermediul paginii oficiale de Twitter că Xavi mai are 2 ani de contract cu echipa și că nu se pune problema ca el să plece.

Ca răspuns la zvonurile din ultimele ore, conducerea clubului doreşte să reafirme că Xavi are un contract de doi ani şi rămâne concentrat la următoarele meciuri, pentru a menţine echipa în frunte şi pentru a-şi apăra titlul”, au postat cei de la Al Sadd.

„Nicio echipă nu a venit cu o propunere oficială. Un club care deţine un minim de profesionalism ştie că trebuie să negocieze dacă doreşte un jucător sau un antrenor aflat sub contract”, a comentat și Ahmed Al Ansari, directorul clubului.

Guardiola susține numirea lui Xavi la Barcelona: „Este pregătit!”

Guardiola crede că fostul lui elev este potrivit și pregătit pentru această provocare.

„Dacă se întâmplă, nu am niciun dubiu că Xavi este pregătit pentru acest post. Citește perfect jocul, are pasiunea necesară. Are mai multă experiență decât aveam eu când am devenit antrenor la Barcelona. Cu toții știm, inclusiv eu sau Ronald Koeman, că succesul depinde de jucătorii pe care îi aduci. 

Oamenii uită, dar influența mea a fost minimă. Succesul pe care l-am avut se datorează fotbaliștilor. Xavi e foarte bun. Dacă Xavi va fi următorul manager, îi doresc tot binele din lume. Sper ca echipa să ajungă înapoi în top, încet, încet”, a spus Pep Guardiola într-o conferință de presă, conform Marca.

Sergi Barjuan, antrenor interimar la Barcelona

După despărțirea de Ronald Koeman, Barcelona a numit un antrenor interimar: Sergi Barjuan (49 de ani), cel care conducea echipa a doua a catalanilor până va aduce un antrenor principal la echipă.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Zinedine Zidane așteaptă oferta lui PSG

Laporta rupe tăcerea după demiterea lui Koeman: „Trebuia să-l dau afară mai repede!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează