INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Accidentări în serie la Barcelona » Catalanii au deja 7 titulari indisponibili!

Gavi și Alejandro Balde // Foto: Getty Images
Gavi și Alejandro Balde // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 15:34 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 17:24

Fundașul Alejandro Balde (19 ani) s-a accidentat la naționala Spaniei și se alătură lui Pedri, Koundé, Lewandowski, Lamine, Raphinha și De Jong pe lista jucătorilor cu probleme de sănătate ai Barcelonei.

FC Barcelona pare să se fi „căsătorit” cu ghinionul. Unul după altul, titularii lui Xavi Hernandez ajung pe mâna medicilor! Ultimul la infirmerie, Alejandro Balde. Fundașul stânga s-a accidentat joi seară, în meciul naționalei Spaniei cu Scoția (2-0), și a trebuit să fie înlocuit la pauză.

Barcelona pregătește revenirea unui produs „La Masia” » Jucătorul devine liber de contract vara viitoare
BARCELONA
Barcelona pregătește revenirea unui produs „La Masia” » Jucătorul devine liber de contract vara viitoare

Alejandro Balde are o leziune la adductori

El s-a întors astăzi la club, cu o leziune la adductori, iar acum rămâne să fie supus unui control amănunțit pentru a stabili diagnosticul exact, în funcție de care va ști cât stă pe tușă. Testele pe care le-a efectuat deja exclud însă o accidentare gravă.

Miza este recuperarea pentru El Clasico

În afara lui Balde, antrenorul catalanilor nu va putea conta în perioada imediat următoare pe alți șase jucători de bază. Este vorba despre Pedri, Koundé, Lewandowski, Lamine Yamal, Raphinha și De Jong.

Lamine a devenit și el indisponibil la naționala Spaniei, dar în cantonament, și a fost trimis acasă înaintea duelului cu scoțienii. Miza este acum recuperarea cât mai multor dintre ei până la El Clasico, împotriva lui Real Madrid, programat pe 28 octombrie.

Șanse mari au Balde și Yamal

Potrivit cotidianului „Mundo Deportivo”, șanse mari au Balde și Yamal, care ar putea reveni chiar mai devreme. Speranțe sunt la Pedri, Lewandowski și Raphinha, în vreme ce Kounde și De Jong nu au nicio șansă de a fi recuperați până la ora derby-ului. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Jucătorul care a plasat un pariu de pe bancă, din spatele lui Mourinho » ZECE fotbaliști din Serie A ar fi implicați în scandalul momentului

Lionel Messi, scuipat de un fost jucător al Barcelonei! „Nici măcar nu știu cine este. Nu-i dau importanță, ar deveni cunoscut”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează