INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Aleksandr Kokorin, strigăt de disperare după ultima hotărâre a procurorilor: „A fost o lecție pentru toată viața. Vă rog, nu ne distrugeți viitorul!”

Din octombrie, Aleksandr Kokorin (Zenit, 28 de ani) și Pavel Mamaev (Krasnodar, 30 de ani) stau după gratii, la pușcăria moscovită Butîrka.
Din octombrie, Aleksandr Kokorin (Zenit, 28 de ani) și Pavel Mamaev (Krasnodar, 30 de ani) stau după gratii, la pușcăria moscovită Butîrka.

Articol de - Publicat marti, 07 mai 2019 12:35

Aleksandr Kokorin, 28 de ani, fotbalistul lui Zenit aflat de luni bune în spatele gratiilor, află miercuri hotărârea tribunalului. La fel, Pavel Mamaev. Procurorii cer închisoare pentru amândoi internaționalii, acuzați de vătămare corporală și huliganism. 

Din octombrie, Aleksandr Kokorin (Zenit, 28 de ani) și Pavel Mamaev (Krasnodar, 30 de ani) stau după gratii, la pușcăria moscovită Butîrka.

Atunci, în toamnă, într-o seară de alcool și violență, cei doi internaționali ruși au bătut șoferul unei realizatoare de televiziune și doi oficiali din Ministerul Comerțului. Arestați imediat, și-au așteptat sentința. O hotărâre ce va fi anunțată mâine, la Moscova.

O lună în plus pentru Kokorin

Amândoi sunt acuzați de vătămare corporală și huliganism. Procurorii cer pedepse cu închisoarea. Un an și jumătate pentru Kokorin, un an și cinci luni pentru Mamaev. O lună în plus pentru Kokorin, care l-a lovit și cu scaunul în cap pe Denis Pak, unul dintre funcționarii agresați.

"Mi-ar plăcea să mă întorc la marea mea pasiune"

Kokorin, care tocmai a cucerit titlul cu Zenit, a rugat Curtea să arate îndurare. "Ne-am recunoscut total vina. Vreau să le cer scuze încă o dată celor loviți. Îmi cer iertare în fața echipei, a antrenorilor, a conducătorilor, a familiei. Mi-e greu să vorbesc", a început atacantul.

"Această perioadă petrecută la închisoare a fost o lecție pentru întreaga viață. Vă rog, nu ne distrugeți viitorul. Mi-ar plăcea să mă întorc la familie și la marea mea pasiune, fotbalul".

125 de minutea jucat Kokorin la Zenit în acest sezon: 73 în campionat (3 meciuri), 26 în Cupa Rusiei (1), 26 în Europa League (1); a marcat două goluri

13 meciuria adunat Mamaev la Krasnodar în 2018-2019: 10 în campionat, două în Europa League, unu în Cupa Rusiei; a adunat trei goluri și trei assisturi

Vezi și: FOTO Cutremurător! Fotbalistul care nu renunță: a ajuns la 38 de kg și stă 10 ore cu masca de oxigen pe față: „Nu mă gândesc la eutanasie!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
ovialex23
ovialex23  •  07 Mai 2019, 17:59

Uite ca la rusi (dictatura, Putin, saracie, somaj, megalomanie etc) se aplica legea indiferent de numele sportivului. La noi, tara membra UE, o tara democratica(pe hirtie!), cu oarece coruptie (ce banc bun!) citi sportivi si oameni din lumea sportului, care care au calcat pe bec, au fost arestati, judecati si condamnati?

saramago
saramago  •  07 Mai 2019, 17:09

"Kokorin - tocmai a cucerit titlul cu Zenit": intr-adevar a avut o contributie importanta. Nu de alta, dar meciurile esentiale ale celor din Sankt Petersburg au avut loc in august-septembrie 2018.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Mai 2019, 16:17

Cam târzior și-au pus problema viitorului distrus. Ei or fi învățat ceva, dar e bine să nu fie iertați, pentru a lua aminte și alți amatori de acte huliganice!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează