INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Alexandru Maxim, gol în meciul formației lui Marius Șumudică! Toșca a fost și el pe teren

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iunie 2020 23:25

Gaziantep, formația lui Marius Șumudică, a remizat cu Ankaragucu, scor 1-1. 

Marius Șumudică i-a trimis din primul minut în teren pe Alexandru Maxim, Alin Toșca și Junior Morais. Mijlocașul împrumutat de la Mainz i-a răsplătit încrederea și a deschis scorul în minutul 25, dintr-o lovitură de pedeapsă scoasă tot de el. Elevii lui Șumudică au cedat inițiativa și au fost pedepsiți. Argentinianul Oscar Scarione a egalat în minutul 51 cu un șut puternic, în vinclu, de la marginea careului.

Vezi AICI clasamentul actualizat din prima ligă turcă

Gaziantep este pe locul 9 în Turcia, cu 33 de puncte, și are un final liniștit de sezon, la 8 puncte deasupra liniei retrogradării. Ankaragucu e penultima, cu 24 de puncte.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

VIDEO Nicolae Stanciu, rol decisiv pentru Slavia Praga în victoria de astăzi

Luis Suarez desființează un star de la Barcelona: „Încă ne este prezentat ca un fotbalist adevărat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează