INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Uimitoare poveste. Cum a ratat Mircea Lucescu transferul lui Alexandru Maxim la Dinamo Kiev în 2023!

Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev.
Foto: Imago
Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 01 martie 2023 13:27 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 13:28

Antrenorul îl voia pe mijlocașul de 32 de ani până la sfârșitul sezonului, spunându-le șefilor că ar putea ajuta echipa. Dar, în timp ce oficialii ucraineni întârziau decizia, Beșiktaș l-a luat de sub nas, împrumutându-l de la Gaziantep.

După cutremurele care au lovit violent sud-estul Turciei, lăsând în urmă peste 50.000 de morți, jucătorii străini ai echipelor aflate în cele mai afectate zone și-au putut părăsi cluburile, împrumut, până la sfârșitul sezonului.

Noi dezvăluiri despre hărțuitorul sexual Devis Mangia » Daminuță: „Am fost la Ascoli, iar colegii vorbeau în vestiar despre obiceiurile lui”. Pe cine a agresat în Italia
GSP LIVE
Noi dezvăluiri despre hărțuitorul sexual Devis Mangia » Daminuță: „Am fost la Ascoli, iar colegii vorbeau în vestiar despre obiceiurile lui”. Pe cine a agresat în Italia

Federația turcă le-ar fi acoperit salariile lui Alexandru Maxim și Lazar Markovic la Dinamo Kiev

Pe doi dintre ei îi reperase Mircea Lucescu la Gaziantep, conform canalului de YouTube ucrainean TaToTake, al jurnalistului Mihailo Spivakovski.

  • Alexandru Maxim, 32 de ani, liderul lui Gaziantep
  • Lazar Markovic, 28 de ani, extrema sârbă ex-Liverpool, Sporting Lisabona și Partizan

Ambii ar fi fost de acord să joace la Kiev. În condiții foarte bune pentru Dinamo: federația turcă ar fi acoperit integral salariile jucătorilor în aceste patru luni ale finalului stagiunii.

Alexandru Maxim și Lazar Markovic, înlocuitori pentru Mykola Shaparenko și Viktor Tsygankov

Mircea Lucescu le-ar fi explicat șefilor clubului că alb-albaștrii ar crește odată cu venirea lor, antrenorul văzându-i ca înlocuitori pentru Mykola Shaparenko (încă nerefăcut după o ruptură de ligamente încrucișate) și Viktor Tsygankov, transferat la Girona.

Potrivit TaToTake, Igor Surkis ar fi trebuit doar să le plătească o sumă de bani, nu mare, pentru a-i motiva pe Maxim și pe Markovic să se mute într-o țară măcinată de război.

Au stat prea mult să se gândească ucrainenii. În timp ce Lucescu aștepta decizia oficialilor lui Dinamo, amândoi au fost luați de sub nas. Maxim a ajuns la Beșiktaș, Markovic la Trabzonspor.

VIDEO. Rezumat: Dinamo Kiev - Valmiera 1-1, într-un meci amical 

Citește și: 

Jose Mourinho, un car de nervi după ce a fost eliminat în înfrângerea cu Cremonese: „Am fost tratat într-un mod incalificabil de arbitrul de rezervă!”

Just Fontaine, una dintre marile legende ale Franței, s-a stins în această dimineață. E golgheterul suprem la un Campionat Mondial

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează