INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ALMERIA - REAL MADRID 1-3

FOTO Cine are nevoie de „vârf”? Bellingham a luat cu asalt La Liga și i-a adus victoria lui Real Madrid

FOTO Imago Images +5   FOTO
FOTO Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 19 august 2023 22:35 / Actualizat duminica, 20 august 2023 00:14

Real Madrid a câștigat în deplasare cu Almeria, scor 3-1, în etapa a doua din La Liga. Jude Bellingham a dat o „dublă” și a ajuns la 3 goluri în campionatul Spaniei, după primele două meciuri.

Real Madrid a început cum nu se putea mai prost meciul cu Almeria. A avut o fază fixă periculoasă, în preajma careului advers, iar portarul Maximiano a prins balonul și a dat drumul la contraatac. Faza s-a terminat cu golul lui Arribas, care l-a învins pe Lunin din careu, la capătul unei centrări perfecte primite din flancul stâng. 

Nici Mbappe nu i-a mai salvat! PSG, un nou pas greșit în Ligue 1
TOLOUSE - PSG
Nici Mbappe nu i-a mai salvat! PSG, un nou pas greșit în Ligue 1

Jude Bellingham face show în La Liga

Doar că în scenă a intrat Bellingham. Ancelotti i-a observat potențialul ofensiv și l-a folosit din nou în spatele celor doi atacanți, Vinicius și Rodrygo. Iar englezul nu a dezamăgit nici cu Almeria, după golul superb marcat etapa trecută, cu Bilbao, la victoria „albilor” cu 2-0. Jude a trimis mai întâi periculos cu capul, dar Maximiano a respins. 

Portarul Almeriei nu a mai avut ce să facă în minutul 19, la șutul plasat al lui Bellingham. După o fază confuză, mingea a rămas în posesia englezului, care a finalizat cu sânge rece la colțul lung. Real a continuat asaltul, a stat doar în careul advers, iar Vinicius a fost aproape de 2-1. 

Brazilianul a ratat de puțin poarta lui Maximiano, care era bătut. Kroos reușise să puncteze superb în prelungirile primei reprize, în stilul clasic, șut cu interiorul la colțul scurt, însă faza a fost întoarsă de VAR pentru un fault în atac al lui Carvajal. 

După o oră de joc, a venit din nou rândul lui Bellingham să strălucească. A plecat din spatele apărării și a trimis cu capul în plasă, în urma unei pase lungi de maestru semnată de Kroos. 

Almeria - Real Madrid/ foto: Imago Images
Almeria - Real Madrid/ foto: Imago Images
Almeria - Real Madrid/ foto: Imago Images
Almeria - Real Madrid/ foto: Imago Images
Almeria - Real Madrid/ foto: Imago Images
+1 FOTO

Vinicius, gol superb pentru Real Madrid

Doar 13 minute mai târziu, Vinicius a s-a remarcat și el, cu golul meciului. A tras plasat la colțul lung, de la 16 metri, aproape de vinclu, fără șanse pentru portarul advers. 

Intrat pe final, Brahim a reușit și el o fază spectaculoasă și și-a ridiculizat un advers. Naiv în fața porții, a vrut să îi paseze lui Lucas Vazquez, însă a greșit serviciul.

După primele două etape, Real Madrid are 6 puncte, în timp ce Almeria a rămas cu zero.

FINAL. Almeria – Real Madrid 1-3

  • Aici live + statistici
  • A marcat: Arribas 3 / Bellingham 19, 60, Vinicius 73
  • Almeria a reușit o fază superbă de contraatac în minutul 3, cu mingea plecată de la portar, și a deschis scorul prin Arribas, care a primit o centrare din flancul stâng
  • Bellingham a egalat din careu, după o fază confuză, în care mingea a ajuns la el întâmplător. A preluat pe piept și a tras la colțul lung, imparabil. Este al doilea gol al lui Jude în La Liga, în două meciuri
  • Kroos reușise să ducă scorul la 2-1 în prelungirile primei reprize, dar golul a fost anulat pentru un fault comis de Carvajal înainte ca mingea să ajungă la german

Almeria – Real Madrid, echipe de start:

Almeria: Maximiano - Pubil, Chumi, Gonzalez, Akieme - Baba, Robertone - Ramazani, Arribas, Embarba - Suarez
Antrenor: Vicente Moreno

Real Madrid: Kepa – Carvajal, Rudiger, Alaba, F.Garcia - Valverde, Tchouameni, Kroos - Bellingham - Vinicius, Rodrygo
Antrenor: Carlo Ancelotti

Rezultatele etapei a 2-a din La Liga

Citește și: 

Messi, categoric în privința controversei din SUA: „Toată viața am făcut asta”

A ieșit din spital după 82 de zile! Mesajul lui Mbappe pentru coechipierul care a fost aproape de moarte

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează