INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Alonso la cuţite cu Benitez

Articol de - Publicat miercuri, 12 martie 2008 00:00

Xabi Alonso a intrat în conflict cu managerul Benitez după ce şi-a luat singur liber ca să asiste la naşterea primului său copil

"Fotbalul trebuie să fie întotdeauna pe primul plan", susţine managerul lui Liverpool, Rafa Benitez. Xabi Alonso nu şi-a luat în seamă antrenorul şi riscă să fie pus pe liber la vară.

Luni, cînd Liverpool a plecat la Milano, pentru returul cu Inter din "optimile" Ligii, iubita internaţionalului spaniol, Nagore, a intrat în travaliu. Disperat să asiste la naşterea primului său copil, Alonso i-a cerut liber lui Benitez, dar managerul "cormoranilor" l-a refuzat.

"Are ideile lui. Ar fi vrut să vină în Italia în dimineaţa meciului, dar numai dacă totul e OK. Nu merge aşa. Nu pot să aştept la nesfîrşit după un jucător cînd eu trebuie să pregătesc o confruntare atît de importantă", s-a supărat tehnicianul spaniol, care a renunţat definitiv la compatriotul său.

Adus în 2004, de la Sociedad, spaniolul n-a mai prins decît sporadic echipa după ce a suferit o fractură de metatarsian în septembrie 2007. Iar tabloidul The Sun susţine că acest conflict ar putea fi începutul sfîrşitului la Liverpool: "Real şi Barcelona şi-au exprimat deja interesul".

N-a fost la înmormîntarea tatălui
Că pentru el fotbalul e prioritar, Rafa Benitez a demonstrat-o în 2005, la Mondialul cluburilor. Tatăl său a decedat chiar în timpul competiţiei, dar tehnicianul spaniol a refuzat să meargă la înmormîntare şi a rămas în Japonia, unde a pierdut finala în faţa brazilienilor de la FC Sao Paulo (0-1).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  12 Martie 2008, 14:46

Asta inseamna sa fii preofesionist. esti platit cu n milioane de eur pe sezon, trebuie sa fii la dispozitia echipei cand e nevoie de tine. cand ti-ai pus semnatura pe contract trebuie sa-ti asumi si sa-ti respecti obligatiile fie ca-ti place sau nu. nu numai in fobal ar trebui sa fie asa ci in absolt orice domeniu. asta deosebeste amatorii de profesionisti

 •  12 Martie 2008, 12:45

Rafa Benitez se crede tare,dar e un om fara inima,fotbalul e doar un joc,mai presus de fotbal e familia,dar se pare ca pentru el mai important e fotbalul...

 •  12 Martie 2008, 11:37

Sunt lucruri mai presus decat fotbalul,care se pot intelege.sa nu te duci la inmormantarea tatalui e ceva f grav.nimik nu trebuia sa-l opreasca nici macar fotbalul

Vezi toate comentariile (5)
Comentează