INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Dintr-un club de noapte în altul. Își forțează plecarea la un club uriaș!

Alphonso Davies și Jamal Musiala, cei doi petrecăreți de la Paris / Foto: Imago
Alphonso Davies și Jamal Musiala, cei doi petrecăreți de la Paris / Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 11:13 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 12:39

Alphonso Davies (23 de ani) a fost surprins din nou într-un club de noapte, de această dată, la Paris. Bild scrie că fundașul lui Bayern își provoacă astfel plecarea la Real Madrid, cu care ar avea deja un acord verbal.

Bayern negociază cu Alphonso Davies prelungirea contractului, însă canadianul pare cu mintea în cu totul altă parte. În recuperare după o accidentare, „Phonzie”, cum este alintat, a luat la rând cluburile de noapte!

Situația delicată în care a ajuns Laurențiu Reghecampf. În ce condiții mai poate antrena în România
PROCES
Situația delicată în care a ajuns Laurențiu Reghecampf. În ce condiții mai poate antrena în România

Alphonso Davies a fost duminică într-un club de noapte din Paris

Sâmbătă noapte, la Munchen, Davies a fost surprins la petrecerea de după concert a raperului Luciano. El s-a distrat până la 4 dimineața împreună cu alți doi coechipieri, Leon Goretzka și Serge Gnabry.

Dar nu i-a fost de ajuns. Duminică s-a dus la antrenament, unde se află într-un program intensiv de recuperare, iar câteva ore mai târziu a plecat la Paris! Împreună cu Jamal Musiala, care și-a sărbătorit ziua de naștere, el a fost fotografiat în clubul Fresh Touch, de pe celebra Avenue de Friedland.

Dintr-un club de noapte în altul. Își forțează plecarea la un club uriaș!
Jamal Musiala și Alphonso Davies, în club la Paris

Bild: „Sărbătorește Alphonso Davies plecarea la Real Madrid?”

Tabloidul german Bild susține că prezențele repetate ale canadianului în localuri miros a provocare: „Își sărbătorește Davies plecarea la Real Madrid?”. Zvonurile despre o posibilă plecare s-au înmulțit în ultima vreme.

Cotidianul madrilen Marca susține că jucătorul ar avea un acord verbal cu Real, dar, potrivit Bild, Bayern nu are cunoștință despre așa ceva. Impresarul lui Davies, Nick Huoseh, este de așteptat să se întoarcă în curând la München pentru discuții.

Alphonso Davies cere mai nou 20 de milioane de euro pe sezon ca să prelungească

Cert este că acordul lui Davies expiră pe 1 iulie 2025, dată la care ar putea să plece gratis. Practic, doar vara aceasta Bayern mai poate încasa o sumă mare în schimbul lui.

Șefii lui Bayern au recunoscut că nu va fi ușor cu Davies. Ca să prelungească, fundașul stânga în vârstă de 23 de ani solicită mai nou 20 de milioane de euro pe sezon.

Suma l-ar aduce în grupul celor mai bine plătiți jucători ai campioanei Germaniei, însă conducerea consideră că evoluțiile din ultimul an nu-i justifică pretențiile ridicate.

Mai puteți citi:

Mbappe, cină fastuoasă la Palatul Elysee » A stat la aceeași masă cu cel mai bogat om al lumii. Cu ce replică l-a întâmpinat Macron + Ce au avut în meniu

N-a fost ziua lor » Man și Mihăilă, modești cu Cosenza: „Cu siguranță va visa acea bară”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează