INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CEHIA

Alt scandal rasist la Slavia Praga, echipa lui Stanciu: „Acest prost m-a făcut maimuță!”

Pavel Rehak
Pavel Rehak

Articol de - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 15:14 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 16:31

Slavia Praga, acuzată încă o dată de rasism. După ce fundașul Ondrej Kudela (34 de ani) a fost suspendat 10 meciuri din cupele europene, antrenorul secund Rehak e arătat cu degetul în urma meciului cu Plzen, de duminică.

Iar tensiune la Slavia Praga, clubul lui Nicolae Stanciu. În primăvară, fundașul Ondrej Kudela a fost acuzat că l-a numit "maimuță nenorocită" pe Glen Kamara (Glasgow Rangers), în Europa League, fiind suspendat 10 partide de UEFA și pierzând lotul Cehiei la Euro 2020.

Jhon Mosquera: „Sper să nu-l întâlnesc singur pe stradă, îi sparg fața!"

Acum, antrenorul secund Pavel Rehak e în mijlocul scandalului rasist. După meciul cu Viktoria Plzen, 2-0 în weekend, trei jucători ai oaspeților fiind eliminați, unul dintre cei trimiși la vestiare l-a indicat pe Rehak, acesta a fost cel care l-a abuzat.

Columbianul Jhon Mosquera a postat o fotografie a lui Rehak pe InstaStory, acuzându-l: „Acest prost m-a făcut maimuță". Și l-a amenințat: „Sper să nu-l întâlnesc singur pe stradă, îi sparg fața".

„Mosquera a auzit nu doar înjurăturile fanilor adverși"

Clubul din Plzen l-a susținut: „Cel mai urât moment a fost când Mosquera s-a dus în tribune și a auzit nu doar înjurăturile fanilor adverși, dar și pe cele din stafful tehnic al Slaviei. Unul dintre ei l-a insultat rasist".

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

FOTO Antonio Conte, oficial la Tottenham! Salariul uriaș pe care îl va încasa

Se ascunde ceva? Messi ar avea probleme la genunchi și s-ar putea opera: câte luni va lipsi

Playtech: Ce se întâmplă cu fix 72 de ore înainte să mori. Primul semn care apare, oamenii de știință au făcut descoperirea


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează