INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO Antonio Conte, oficial la Tottenham! Salariul uriaș pe care îl va încasa

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 14:21 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 14:33

Antonio Conte, 52 de ani, a semnat un contract pe două sezoane cu Tottenham Spurs. Va debuta joi, cu Vitesse, în Conference League. Salariul lui va fi de 20 de milioane de euro pe an. 

Tottenham a găsit rapid un înlocuitor pentru Nuno Espirito Santo. L-a demis pe managerul portughez luni și directorul sportiv Fabio Paratici, ex-Juventus, l-a convins imediat pe Antonio Conte să preia echipa londoneză.

8trofee a cucerit antrenorul italian cu Juventus (5), Chelsea (2) și Inter Milano (1)

Antonio Conte are și opțiune de prelungire

Spurs l-au prezentat astăzi pe noul antrenor italian, care s-a despărțit în vară de Inter Milano. „Suntem încântați să anunțăm numirea lui Antonio Conte. A semnat un contract valabil până în 2023, cu opțiune de prelungire”.

Conte, 52 de ani, s-a pozat cu tricoul alb-albastru. Va avea un salariu de 20 de milioane de euro, urmând să debuteze joi, cu Vitesse, în Conference League.

536de meciuri are Antonio Conte ca antrenor: 315 victorii, 131 de egaluri, 90 de înfrângeri, golaveraj 949-475

Paratici, despre plecarea lui Nuno Espirito: „E un adevărat gentleman”

Portughezul Nuno Espirito Santo și-a pierdut slujba la Tottenham, după 0-3 cu Man. United pe „White Harte Lane". Al treilea eșec în ultimele patru etape și al cincilea din 10 runde. Doar patru luni a rezistat fostul tehnician al lui Wolves la Spurs!

„Regretăm decizia și știm cât de mult și-a dorit Nuno să reușească. E un adevărat gentleman și oricând va fi bine primit aici. Îi mulțumim lui și staffului său și îi urăm succes pe mai departe", a anunțat Fabio Paratici. Directorul sportiv vrea să-i găsească înlocuitor până la meciul cu Vitesse de joi, din Conference League.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Se ascunde ceva? Messi ar avea probleme la genunchi și s-ar putea opera: câte luni va lipsi

Aguero, primul mesaj după aritmia cardiacă

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
cky33
cky33  •  03 Noiembrie 2021, 09:31
Postat de magic4ever pe 03 Noiembrie 2021, 09:05

Tottenham a adus un super antrenor...anul viitor se lupta la titlu daca i se transfera fotbalistii doriti....pacat ca nu s-a dus la Manchester United, Solskjaer este depasit...

De acord ca e super antrenor dar Spurs nu are echipa! Mai mult de locul 6 nu au cum sa prinda, avem Chelsea, City, Liverpool, United si Leicester cu loturi mai bune iar Arsenal, West Ham si Wolves cu loturi similare.

magic4ever
magic4ever  •  03 Noiembrie 2021, 09:05

Tottenham a adus un super antrenor...anul viitor se lupta la titlu daca i se transfera fotbalistii doriti....pacat ca nu s-a dus la Manchester United, Solskjaer este depasit...

883758598355956
Adrian Fulgos  •  03 Noiembrie 2021, 07:00
Postat de cosmin_1 pe 02 Noiembrie 2021, 14:58

O alegere buna facuta de Spurs...vor termina in primele 5 in Premier si de ce nu,un drum cat mai lung in Europa League

Nici o şansă in primele 5.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează