INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEIPZIG - PSG

Se ascunde ceva? Messi ar avea probleme la genunchi și s-ar putea opera: câte luni va lipsi

Articol de - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 12:25 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 12:59

Lionel Messi, 34 de ani, starul lui PSG, nu joacă mâine cu Leipzig. Oficial, din cauza unor dureri musculare. Dar sunt zvonuri că argentinianul ar avea o leziune la genunchi, care necesită intervenție chirurgicală.

Leo Messi nu joacă mâine, cu Leipzig. E cert. Oficial, cauza ar fi o ușoară leziune musculară. De aceea l-ar fi înlocuit Mauricio Pochettino la ultimul meci al lui PSG după doar 45 de minute vineri, la 2-1 cu Lille.

Leo Messi ar avea dureri la genunchi

Sâmbătă, a avut liber, duminică și luni s-a antrenat separat de echipă. Azi s-a anunțat că nu face deplasarea cu tot lotul în Germania.

În Argentina, a apărut alt zvon. Că Leo s-ar plânge de ceva timp de dureri la genunchiul stâng. Cel la care a fost lovit cu brutalitate de fundașul venezuelean Adrián Martínez, pe 2 septembrie, în preliminariile CM 2022. Acesta ar fi și motivul pentru care „La Pulga" nu ar juca la capacitate maximă în această toamnă, cu 3 goluri în Champions, dar fără reușită în cinci partide în Ligue 1.

Messi ar pierde mai mult de o lună

Se speculează că Messi ar putea fi chiar supus unei intervenții chirurgicale, care l-ar ține în afara terenului mai mult de o lună. Ar pierde ultimele două întâlniri din Ligă, la Manchester cu City (24 noiembrie) și acasă cu Bruges, pe 7 decembrie. Plus cele două meciuri din noiembrie ale naționalei albiceleste, în Uruguay (11) și marele derby sud-american cu Brazilia (16), pe teren propriu.

Tensiune la PSG din cauza lui Messi

Desele probleme ale lui Messi afectează atmosfera la club. Directorul sportiv Leonardo nu e mulțumit de deplasările lungi pe care le face argentinianul pentru a juca la echipa națională. 

„E dificil de explicat. În ultimele două luni, a petrecut mai mult timp la selecționată decât aici. În ultima pauză dedicată naționalelor, a jucat în toate cele trei meciuri. Ești obosit, apoi călătorești... Și apar problemele", s-a plâns Leonardo.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Mourinho, cu ochii pe un jucător din Liga 1 » A trimis scouterii Romei la meciurile echipei

Aguero, primul mesaj după aritmia cardiacă

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează