INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Jucătorul alungat din Premier League e monitorizat de o campioană din elita Europei. Cât ar costa transferul lui

Mason Greenwood (în centru) s-a impus rapid ca titular în Laliga / Foto: Imago
Mason Greenwood (în centru) s-a impus rapid ca titular în Laliga / Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 08 martie 2024 15:26 / Actualizat vineri, 08 martie 2024 15:38

Mason Greenwood (22 de ani), împrumutat de Manchester United la Getafe până la finele stagiunii, ar putea ajunge la FC Barcelona. Cotidianul catalan Sport anunță că extrema dreaptă engleză nu mai este dorită de echipa lui Erik ten Hag, din cauza scandalului sexual în care a fost implicat, chiar dacă s-a dovedit că este nevinovat!

Barcelona vrea să continue procesul de întinerire al echipei și după ce va pleca antrenorul Xavi. Conducerea clubului catalan se concentrează pe trasferuri low-cost din cauza crizei financiare traversată de club și a pus ochii pe un jucător care s-a adaptat foarte bine în LaLiga.

Îndepărtat prea ușor de Manchester United, după ce mai mult de 600 de zile a fost exclus din lotul lui Erik ten Hag, după acuzațiile (nedovedite) care i s-au adus pentru „viol și agresiune fizică", Mason Greenwood ar putea reuși transferul carierei, la FC Barcelona.

Mason Greenwood a influențat 11 goluri în LaLiga

Ziarul catalan Sport a scris astăzi despre interesul Barcelonei, după ce la finalul lunii decembrie RMC Sport susținea că e curtat de Atletico.. Campioana Spaniei l-ar vrea la vară, considerând că se încadrează în proiectul de întinerire al echipei. Extrema dreaptă de 22 de ani joacă la Getafe și o face foarte bine, dovadă cele 8 goluri și 5 assisturi în 26 de partide disputate (23 bifate ca titular) în acest sezon.

Mason Greenwood, suspendat peste 600 de zile!

La sfârșitul stagiunii, Greenwood se va întoarce după împrumut la Manchester United. De unde ar urma să plece iar, având în vedere că poziția grupării de pe „Old Trafford" nu s-a schimbat. Mason a fost exonerat de acuzațiile de viol și agresiune fizică, după ce martorii și-au retras declarațiile.

Un vicepreședinte UEFA este cercetat de procurori. Acuzațiile care i se aduc și ce reacție a avut Ceferin!
ITALIA
Un vicepreședinte UEFA este cercetat de procurori. Acuzațiile care i se aduc și ce reacție a avut Ceferin!

Arestat în ianuarie 2022 în urma acuzațiilor grave făcute de fosta lui iubită, Harriet Robson, apoi eliberat pe cauțiune, Greenwood n-a mai ajuns în spatele gratiilor, cum credeau cei de la Manchester United, ce l-au ținut peste 600 de zile pe bară!

Mai are contract cu Man. United până în 2025

Chiar dacă internaționalul englez nu mai are nicio problemă cu justiția, înainte de a acționa, liderii catalani așteaptă să își cunoască marja viitoare de manevră financiară calculată în virtutea regulilor fair-play-ului financiar.

„Mason Greenwood ar fi văzut de FC Barcelona ca o investiție low-cost, el fiind evaluat la 7,5 milioane de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt.de. Jucătorul este apreciat pentru polivalența sa, tehnica, schimbările de ritm și simțul porții", scrie același Sport despre extrema al cărei contract expiră în iulie 2025.

129de meciuri a bifat Greenwood în tricoul lui Man. United, pentru care a reușit 35 de goluri și 12 pase decisive. Jucătorul format la United are o selecție în naționala Angliei

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Leo Messi a salvat o bunicuță de 90 de ani din mâinile teroriștilor. Acum ea îi cere campionului mondial ajutorul pentru eliberarea familiei sale!
ARGENTINA
Leo Messi a salvat o bunicuță de 90 de ani din mâinile teroriștilor. Acum ea îi cere campionului mondial ajutorul pentru eliberarea familiei sale!
Dezvăluire bombă a unui acționar al lui Newcastle. Ce echipă ar putea fi invitată să joace în Liga Campionilor!
LIGA CAMPIONILOR
Dezvăluire bombă a unui acționar al lui Newcastle. Ce echipă ar putea fi invitată să joace în Liga Campionilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
brujo
brujo  •  08 Martie 2024, 17:02

E o diferenta uriasa intre a fi nevinovat si a-si retrage martorii declaratiile. :)) Dar ce sa stie "jurnalistii" de la *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează