INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

„Violatorule!” » Scandal imens în Spania, după ce Bellingham l-a jignit pe Greenwood pe teren

Jude Bellingham, în duel cu Mason Greenwood/ foto Imago Images
Jude Bellingham, în duel cu Mason Greenwood/ foto Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2024 09:48 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 10:34

Jude Bellingham (20 de ani), mijlocașul lui Real Madrid, a fost reclamat de Getafe la conducerea La Liga după ce l-a numit „violator” pe Mason Greenwood (22 de ani) în timpul meciului câștigat cu 2-0 de „los blancos”.

Meciul câștigat de Real Madrid a trecut un plan secund, după ce Bellingham l-a numit „violator” pe conaționalul lui, ajuns în La Liga de la Manchester United

Manchester United avea 3-1 cu Wolves în minutul 84 » Incredibil cât s-a terminat: „Nu se poate așa ceva!”
MANCHESTER UNITED
Manchester United avea 3-1 cu Wolves în minutul 84 » Incredibil cât s-a terminat: „Nu se poate așa ceva!”

După un tackling asupra lui Greenwood, pe imaginile de pe transmisia TV se observă cum Jude îi spune lui Mason „rapist”, adică violator în engleză.

Getafe a sesizat observatorul de joc și așteaptă ca La Liga să ia măsuri, însă nu a făcut oficial plângere împotriva lui Bellingham, potrivit as.com.

Greenwood a ajuns în Spania după scandalul monstruos din Anglia

De unde a venit răbufnirea lui Bellingham? În urmă cu doi ani, Greenwood a fost închis timp de 3 zile după ce a fost acuzat de agresiune, viol și amenințări cu moartea de către Harriet Robson, iubita lui.

A fost eliberat pe cauțiune, apoi a început procesul. Iar Greenwood a fost suspendat de Manchester United și nu a mai jucat fotbal un an și jumătate, până la împrumutul la Getafe.

Cazul a fost închis în februarie 2023, la un an după derapajul lui Mason, autoritățile din Marea Britanie motivând că „după o combinație între retragerea martorilor-cheie și ieșirea la iveală a unor noi informații, am realizat că nu mai există o perspectivă realistă de condamnare. În aceste circumstanțe, avem datoria să oprim cazul”.

Între timp, Mason Greenwood și Harriet Robson s-au împăcat, iar la jumătatea lunii iulie 2023 s-a născut primul copil al cuplului, un băiețel.

Real Madrid, victorie lejeră cu Getafe

Real Madrid a deschis scorul rapid, în minutul 9, când Lucas Vasquez a trimis o centrare cu efect, iar Joselu a profitat de ieșirea neinspirată a portarului Soria și a marcat cu o lovitură de cap. 

Madrilenii puteau să își dubleze avantajul în minutul 39, prin același Joselu. Spaniolul a șutat puternic din 16 metri, dar portarul advers a respins în corner. Golul de 2-0 a venit în minutul 56. Vinicius i-a pasat lui Joselu, care a preluat și a înscris cu un șut frumos, la firul ierbii.

Rezumat VIDEO: Getafe - Real Madrid 0-2

Citește și:

Olăroiu, ofertă din Europa: ce salariu i-a promis formația care vrea să se bată pentru titlu și grupele UCL
TURCIA
Olăroiu, ofertă din Europa: ce salariu i-a promis formația care vrea să se bată pentru titlu și grupele UCL
Lewandowski, o „umbră” a marcatorului din sezoanele trecute » Atacantul explică „seceta” de goluri
BARCELONA
Lewandowski, o „umbră” a marcatorului din sezoanele trecute » Atacantul explică „seceta” de goluri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
Gchris
Gchris  •  21 Februarie 2024, 01:16
Postat de golf_club pe 02 Februarie 2024, 11:43

Oare toti fanii FCSB au 3 neuroni, sau doar tu?

Eu zic sa rămâi la golf

Trotsky
Trotsky  •  02 Februarie 2024, 17:38

De fapt toata discutia nu este decat mutarea in spania a faimoasei dispute Bani-Balgiu de acum un an. Atat. Doi educati exclusiv cu bere calda.

Irpic
Irpic  •  02 Februarie 2024, 16:48

Au mulți ficatul mărit(inclusiv jurnaliști de la GSP)pentru că Real Madrid câștigă,in la liga,sau in Liga Campionilor,mesaj pt GSP pt oricum nu publicați ce se spune ,,rău,, despre voi ofticatilor...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează