INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Din La Liga, înapoi la Manchester United? » Noul acționar a făcut anunțul: „Urmează să luăm o decizie”

Mason Greenwood // foto: Guliver/gettyimages
Mason Greenwood // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2024 14:38 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 15:05

Mason Greenwood (22 de ani), aripa dreaptă împrumutată de Manchester United la Getafe ar putea reveni la clubul de pe „Old Trafford”, notează presa din Anglia.

Greenwood a fost împrumutat la Getafe în vara lui 2023, după ce a fost suspendat de United în urma unor acuzații pentru tentativă de viol, control, constrângere și agresiune împotriva iubitei lui, Harriet Robson.

Dani Alves CONDAMNAT! Judecătorii au anunțat verdictul
SPANIA
Dani Alves CONDAMNAT! Judecătorii au anunțat verdictul

Noul acționar de la Manchester United, despre revenirea lui Greenwood: „Urmează să luăm o decizie”

Sir Jim Ratcliffe, noul acționar de la club, a declarat că o decizie privind revenirea lui Greenwood va ține cont de mai mulți factori.

„Vom lua o decizie corectă”, a spus noul conducător al „diavolilor”. „Tot ce vă pot spune este că vom ține cont de principiile noastre înainte să decidem. Dacă este genul potrivit de fotbalist și dacă suntem mulțumiți de el ca persoană”.

În continuare, Ratcliffe a menționat că revenirea lui Greenwood depinde de trei factori principali: forma sa fotbalistică, decizia conducerii privind comportamentul său și reacția fanilor.

Despre Greenwood s-a zvonit în aceasta iarnă că ar fi dorit de Barcelona și că Manchester United nu ar mai fi interesată de serviciile sale.

Cariera lui Greenwood a fost umbrită de acuzațiile de viol

În ianuarie 2022, partenera acestuia, Harriet Robson (22 de ani), l-a acuzat pe Mason Greenwood de viol și violență domestică. Jucătorul a fost arestat, apoi eliberat pe cauțiune.

35 de goluri în 129 de partidea înscris Greenwood la Manchester United, în perioada 2018-2023. La Getafe, jucătorul englez a înscris 7 goluri în 24 de meciuri.

Manchester United l-a suspendat imediat după începerea anchetei. La începutul lui 2023, Harriet Robson a retras acuzațiile și în această vară cei doi au devenit pentru prima dată părinți.

Pleacă de pe Old Trafford? Manchester United ar vrea să construiască un alt stadion

Old Trafford, un stadion construit în urmă cu 114 ani, ar putea deveni istorie pentru Manchester United. Jim Ratcliffe optează pentru construirea unei noi arene, pentru că cea actuală nu se mai prezinte la cele mai înainte standarde.

„Dacă ne uităm la rolul nostru la Manchester United, există două probleme cheie pe care trebuie să le abordăm. Una este calitatea fotbalului și tot ce are legătură cu performanța de pe teren, care va fi întotdeauna prioritatea noastră cu Manchester United.

Dar a doua mare problemă la club, despre care multă lume vorbește și de care este conștientă, este situația actuală a stadionului. Nu este standardul la care te-ai aștepta de la Manchester United astăzi și a rămas în urmă. Poate că în urmă cu 20 de ani era la cel mai înalt nivel, acum nu mai e.

Trebuie să analizăm calea de urmat pentru stadion. În mod clar, există două căi pe care am putea să le urmăm: am putea renova stadionul existent sau am putea să ne gândim la construirea unui nou stadion. Și asta este ceea ce analizăm în acest moment”, a declarat Jim Ratcliffe, citat de Marca.

  • Articol scris de Mihai Popa
Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte articole:

Reacția lui Pep Guardiola la comentariile critice făcute de Gary Neville: „Nu este chiar așa simplu pe cât pare!”
ANGLIA
Reacția lui Pep Guardiola la comentariile critice făcute de Gary Neville: „Nu este chiar așa simplu pe cât pare!”
Modificare după 114 ani la Manchester United » Decizia luată de noul acționar
MANCHESTER UNITED
Modificare după 114 ani la Manchester United » Decizia luată de noul acționar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează