INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Reacția lui Pep Guardiola la comentariile critice făcute de Gary Neville: „Nu este chiar așa simplu pe cât pare!”

Pep Guardiola/ foto Imago Images
Pep Guardiola/ foto Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 17 februarie 2024 14:23 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 15:07

Pep Guardiola i-a dat peste nas lui Gary Neville, fost fundaș al lui Manchester United și acum analist la Sky Sports, care declarase că „e plictisitor să privești jocul lui Manchester City”. „Suntem admirați și de adversari și sunt destul de sigur de asta. Oamenii din lumea fotbalului știu cât de dificil este”, a declarat managerul spaniol.

Victoria din Danemarca (3-1 cu FC Copenhaga), din turul „optimilor” Ligii Campionilor, care a prelungit seria pozitivă pentru Manchester City la 14 meciuri în toate competițiile, dintre care 13 sunt succese la rând!, nu a fost văzută cu ochi buni de o fostă glorie a rivalei Manchester United

La microfonul podcastului Stick to Football, Gary Neville își exprimase opinia că privind jocul lui City de marți seară s-a simțit un pic plictisit:

„Fotbalul pe care-l joacă e însă excepțional. Mi s-a părut dificil să îi urmăresc, dar, de când Haaland a revenit, «cetățenii» sunt puțin mai imperfecți. Îmi plac mult mai mult cu cei patru mari apărători și cu Erling în față. Dar există, oare, o oarecare plictiseală dacă te uiți la meciurile lui City?".

Un fost coleg de celulă l-a turnat pe Dani Alves » Ce plan își făcuse brazilianul pus sub acuzare pentru viol
SPANIA
Un fost coleg de celulă l-a turnat pe Dani Alves » Ce plan își făcuse brazilianul pus sub acuzare pentru viol

Guardiola: „Ni se acordă credit și suntem admirați"

Criticile lui Neville nu au rămas netaxate de Pep Guardiola. Managerul campioanei lumii a ripostat finuț: „Țineți minte această propoziție: «pare ușor, dar nu e». Îți mulțumesc pentru compliment Neville. Ce pot să spun? Totul e atât de greu în fotbal. 

Trebuie să faci atât de multe lucruri pentru a încerca să câștigi meciuri timp de atâția ani. Ceea ce au făcut acești jucători mulți ani, inclusiv în acest sezon, este admirabil. Bineînțeles că ni se acordă credit. Suntem admirați. Sunt sigur de asta. Oamenii din lumea fotbalului știu cât de dificil este".

Pep Guardiola a cucerit 38 de trofee în 14 ani de carieră ca antrenor și se apropie de Sir Alex Ferguson, cel mai galonat tehnician din istoria fotbalului, cu 49 de trofee în 39 de ani!

Adversarii ne respectă. Întotdeauna am spus același lucru. Uneori pentru oameni nu-i suficient ceea ce facem, însă știu cât de dificil e, din experiența mea de manager la alte cluburi și de când eram fotbalist. Nu contează dacă unii oameni nu ne apreciază, nu mi se pare o mare problemă
Pep Guardiola, manager Manchester City

333este numărul victoriilor repurtate în 450 de meciuri de Pep Guardiola la Manchester City. Managerul spaniol mai are 53 de remize și 64 de eșecuri, golaveraj 1.136-397

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

La ce inginerii financiare face apel Real Madrid pentru a-l plăti pe Mbappe la nivelul pretențiilor lui salariale
SPANIA
La ce inginerii financiare face apel Real Madrid pentru a-l plăti pe Mbappe la nivelul pretențiilor lui salariale
Probleme la echipa lui Andrei Rațiu: „O rușine mondială. Clubul ăsta este un dezastru, am rămas în secolul trecut!”
SPANIA
Probleme la echipa lui Andrei Rațiu: „O rușine mondială. Clubul ăsta este un dezastru, am rămas în secolul trecut!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează