INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Alvaro Morata a dezvăluit de ce a ales Chelsea, în detrimentul lui Manchester United: "A crezut în mine până la moarte"

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 14:01

Alvaro Morata a preferat echipa de pe ”Stamford Bridge” în această vară, datorită faptului că acolo era Antonio Conte, antrenorul care l-a convins să vină la Juventus de la Real Madrid, în 2014.

Într-un interviu acordat revistei FourFourTwo, jucătorul spaniol a vorbit despre plecarea sa de la Torino la clubul londonez. ” Chelsea a făcut cel mai mare efort (plătind suma de 60 de milioane de lire sterline – n.r.) pentru transferul meu și sunt atât de fericit să fiu aici. A fost destinul meu să fiu condus de Antonio Conte.

După ce m-a adus la Juventus, înainte de a prelua naționala Italiei, el a crezut întotdeauna că vom lucra împreună. A mers pe mâna mea pănă la moarte. Venirea mea la Chelsea este o mutare uriașă, deoarece am vrut cu adevărat să reiau realația cu el și să-i răsplătesc toată încredrea pe care a avut-o în mine. Mi-am îmbunătățit jocul deja atât de mult sub îndrumarea lui”.

Un alt factor important în alegerea ”albaștrilor” de către Morata a fost faptul că el era prima opțiune pentru postul de vârf, deoarece clubul londonez avea nevoie să găsească un înlocuitor pentru Diego Costa, care își dorea să meargă la Atletico Madrid.

Spaniolul, în vârstă de 25 de ani, este cotat la 50 de milioane de euro de transfermarkt. El, care are contract cu Chelsea până în 2022, a avut un start remarcabil în Premier League, în acest sezon, înscriind 6 goluri în 9 partide.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează