INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMENDĂ

Amendă usturătoare și viitor compromis » Probleme mari pentru Hugo Lloris după ce a fost prins băut la volan

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 25 august 2018 11:36

Hugo Lloris, portarul francez al lui Tottenham, va trebui să achite 332.000 de euro, aproape cât prima de titlu mondial, după ce poliția l-a prins băut la volan și l-a arestat. Managerul Mauricio Pochettino vrea să-i ia banderola de căpitan. 

Într-o noapte de rătăcire, un campion mondial și-a stricat reputația și viitorul la echipa de club. Tottenham l-a pedepsit drastic pe Hugo Lloris, care s-a urcat băut la volan vineri dimineață, a fost prins și arestat de poliție, iar a doua zi nu s-a prezentat la antrenament, ajungând la ora 11:00 acasă.

332.000 de euro este amenda aplicată de londonezi, aproape cât bonusul de 355.000 primit pentru titlul cucerit în iulie cu naționala Franței!

"Nu sunt un exemplu"

Mai mult, managerul Mauricio Pochettino ia în calcul să-i retragă și banderola de căpitan portarului în vârstă de 31 de ani, pe lângă pedeapsa financiară echivalentă cu salariul său pe mai mult de două săptămâni.

Este probabil ca Lloris să piardă locul de titular în partida de luni seară, cu Man. United, în ciuda scuzelor oficiale pe care le-a prezentat: "Vreau să le cer iertare din toată inima familiei, clubului, coechipierilor, antrenorului şi tuturor suporterilor. Alcoolul la volan este total inacceptabil. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru actele mele, iar acesta nu e un exemplu pe care doream să-l dau".

Hugo a petrecut noaptea alături de conaționalii săi, Laurent Koscielny (Arsenal) și Olivier Giroud (Chelsea), la Bagatelle, un pub londonez din în Mayfair. 

104 selecții
are Hugo Lloris în naționala Franței. Portarul a jucat de 256 de ori pentru Tottenham și a închis buturile în 90 de partide

Vezi și:  Căpitanul Franței, arestat după ce a fost prins băut la volan » Reacția jucătorului: "E total inacceptabi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  25 August 2018, 14:18

Numai atat au avut prima?Ia sa fi luat "ai nostri"! Urla presa sa le dea cel putin cate un milion!Plus la aia de la federatie ,plus la aia de la Liga...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează