INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Șocant! Amenințat cu moartea! Mesajele oribile trimise online de tifosii lui Lazio unui adversar de la Milan

Christian Pulisic și Luca Pellegrini, într-o altercație pe Olimpico din Roma / Foto: Imago
Christian Pulisic și Luca Pellegrini, într-o altercație pe Olimpico din Roma / Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2024 15:26 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 16:05

Christian Pulisic (25 de ani), extrema lui AC Milan, a fost ținta unor atacuri abominabile din partea ultrașilor lui Lazio. Aceștia au postat pe rețelele de socializare mai multe mesaje de insultă și amenințare cu moartea la adresa americanului și a familiei sale. Fanii biancocelesti îl consideră vinovat pentru două eliminări ale lazialior.

Scandalul monstru provocat de arbitrajul lui Marco Di Bello la duelul de vineri seară, de pe „Olimpico", Lazio - AC Milan 0-1 (gol Okafor 88'), s-a continuat, din păcate, și după meci. Rossonerii nu s-au putut bucura de victorie în atmosfera ostilă din Cetatea Eternă, ba chiar au trebuit să suporte jignirile suporterilor biancocelesti, revoltați pentru eșec.

Unul dintre jucătorii lui Stefano Pioli, extrema Christian Pulisic, a avut o noapte de coșmar, după ce conturile sale de pe rețelele sociale au fost „inundate" cu fel de fel de mesaje îngrozitoare!

Suspendare drastică pentru arbitrul care a făcut praf meciul Lazio - Milan. Cât va sta pe tușă!
ITALIA
Suspendare drastică pentru arbitrul care a făcut praf meciul Lazio - Milan. Cât va sta pe tușă!

Aproape o sută de mesaje pe Instragram!

Ura și insultele oribile gratuite revărsate asupra internaționalului american au întrecut orice limită, aruncând o pată urâtă asupra spectacolului din teren. Ultrașii lui Lazio l-au scos țap ispășitor de Pulisici pentru două din cele trei cartonașe roșii dictate de arbitru contra gazdelor, lui Adam Marusic și Matteo Guendouzi!

Pagina de Instagram Milan Pulse a strâns astăzi aproape o sută de postări foarte agresive și greu reprodus, unele chiar amenințându-l cu moartea și avertizându-l asupra riscurilor asumate după ce-a făcut în teren.

„Să-ți cheltuiești toți banii pe medicamente!"

„Trebuie să mori rahat de cancer, poate explodezi împreună cu familia ta", a scris un huligan. „Nu îți doresc să mori, ci să suferi încet zi de zi" sau „Rahatule, tu și toată echipa ta trebuie să muriți, inclusiv antrenorul tău" și „Trebuie să-ți cheltuiești toți banii pe medicamente, rahatule. Mama ta va muri!", sunt câteva dintre comentariile rușinoase și cuvintele de cea mai joasă speță, ce nu au ce căuta nicăieri, nu doar pe marginea unui joc de fotbal.

Christian Pulisic, considerat cel mai bun dintre titularii rossonerilor aseară, conform Gazzettei dello Sport (nota 6,5), a primit și el avertisment în final, după ce Lazio a rămas în opt oameni (primul care a luat drumul vestiarelor a fost Luca Pellegrini, pentru două „galbene”).

8goluri și 7 assisturi a reușit Christian Pulisic în cele 35 de partide disputate (în total 2.546 de minute) la AC Milan în acest sezon în toate competițiile

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Patronului de la Lazio i-au „sărit siguranțele” după 0-1 cu Milan: „S-au depășit limitele!”
LAZIO - MILAN 0-1
Patronului de la Lazio i-au „sărit siguranțele” după 0-1 cu Milan: „S-au depășit limitele!”
Fostul antrenor al lui Rapid a plecat de la naționala cu care a înregistrat o mare performanță anul acesta
NIGERIA
Fostul antrenor al lui Rapid a plecat de la naționala cu care a înregistrat o mare performanță anul acesta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
SuporterITC
SuporterITC  •  02 Martie 2024, 21:39

Culegem ceea ce semanam. Italienii au de ceva vreme o politica in care refuza sa scrie sau sa dea imagini despre astfel de evenimente. Voi, presa romana, in goana voastra dupa senzational, calcati pe cadavre, ca sa zic asa. Sunt microbist, imi place spectacolul sportiv. Va doresc ca audienta voastra sa fie din ce in ce mai mica si sa va cautati un loc de munca decent. Mi as dori sa stiu reteta miraculoasa pentru intarirea coloanei vertebrale, dar ma tem ca n ai cu cine.

GeorgePhoenix59
GeorgePhoenix59  •  02 Martie 2024, 16:16

Acei indivizi nu au ce cauta pe stadioane ! Sper sa fie arestati si la parnaie cu ei !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează