INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM

Anamaria Prodan îl atacă pe Florin Manea, după ironiile impresarului: „Se uită la TV la emisiunile mele, învață de la mine cum se face business!”

Anamaria Prodan / Sursă foto: Arhivă GSP
Anamaria Prodan / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat sambata, 13 ianuarie 2024 18:13 / Actualizat sambata, 13 ianuarie 2024 21:43

Anamaria Prodan (50 de ani) a avut un mesaj dur pentru Florin Manea, după ce impresarul a ironizat-o în urma transferului lui Radu Drăgușin (21) la Tottenham. 

După ce a reușit să-l transfere pe Drăgușin la Tottenham pentru o sumă record în fotbalul românesc, 25 de milioane de euro, impresarul Florin Manea nu s-a ferit să critice mai mulți oameni din fenomen, precum Edi Iordănescu, Florin Bratu sau Anamaria Prodan.

Drăgușin, titular la Tottenham la 3 zile după transfer?! Apoi luptă pentru post cu campionul mondial! + De ce nu vorbește Radu
STRANERI
Drăgușin, titular la Tottenham la 3 zile după transfer?! Apoi luptă pentru post cu campionul mondial! + De ce nu vorbește Radu

Era la un moment dat o doamnă impresar, am văzut-o recent în emisiunea iUmor. Zicea că ea face câteva milioane de euro pe an, iar alții fac transferuri doar în ziare. Suntem aici, în Londra, și tocmai am rezolvat transferul lui Drăgușin la Tottenham. 

Din cauza asta nu am mai avut timp să merg la iUmor, ceea ce mă deranjează foarte tare!”, spusese Manea, cu aluzie la Anamaria Prodan. 

Anamaria Prodan: „Eu am făcut transferul lui Drăguşin între cluburi! Florin m-a aşteptat să bem o cafea după”

Impresara i-a dat replica lui Manea la o zi distanță, spunând că ea l-a ajutat pe Manea să-l transfere pe Drăgușin în 2018, la Juventus. Apoi, aceasta a lansat mai multe ironii.

„Îl felicit din inimă pe Florin că a participat la acest transfer. Îl felicit că a știut lângă cine să stea ca să poată vedea cum se fac transferurile mari și să și participe la ele. Cât despre emisiuni iUmor sau filme pe marile ecrane … nu are cum să vorbească pentru că nu înțelege. Eu sunt completă. Eu pot face și film, și emisiuni, și fotbal, și business. Cam tot ce mișcă pe pământ eu pot să fac. Cu succes. 

Florin își ia floricele, vine la cinema și se uită la filmele mele, se uită la TV la emisiunile mele, învață de la mine cum se face business. Eu nu am cum să mă cert cu Florin, că îl cunosc de când era mic… pot doar să-i explic că este drum lung și pâine multă de mâncat până cineva poate sta lângă mine din toate punctele de vedere. Încă o dată, felicitări lui și fotbalului românesc!

Felicitări lui Radu în primul rând, căci el este artizanul. Iar Florin să nu uite ceva… comisionul din vânzarea lui Drăgușin, ăla foarte micuț, dar la vremea respectivă a fost aer pentru el… eu i l-am dat… și aici avem și martori, Claudiu Florică și avocatul Marian Mihail. Eu cu ei am făcut transferul lui Drăgușin între cluburi, în timp ce Florin m-a așteptat să bem o cafea după. 

Această doamnă impresar pe care o vede Florin la TV este unica și inegalabila Anamaria Prodan, care și prin Anglia l-a ajutat și cam toată viața a fost singura care în momentele grele și foarte grele a stat lângă el”, a declarat Ana Maria Prodan potrivit fanatik.

Anamaria Prodan: „Îl aștept la premierea filmului meu. Nu-i iau bani pe bilet și floricele”

„Dar oamenii uită și când pot scoate capul, după liniște absolută, mulți ani fac zgomot mare. Mă rog, sunt obișnuită cu zgomotul și de asta tac și îi las să se audă, căci momentele lui Florin de glorie sunt foarte rare. Eu mă bucur pentru el și pentru acest moment al lui. 

Îi urez cât mai multe momente de glorie, la mine sunt obișnuință… așa că zâmbesc și îl invit pe 6 februarie, la ora 18:00, la mall Băneasa, la premiera filmului meu «Complotul Bonelor», cea mai frumoasă comedie românească, unde am rol principal, și îi promit că nu îi iau bani pe bilet și nici pe floricele!”, a mai spus impresara. 

VIDEO Prima zi a lui Radu Drăgușin la Tottenham Hotspur

Citește și: 

Radu Drăgușin scapă de „bestie” » Cel mai așteptat duel din Anglia se amână pentru noul fundaș al lui Spurs
ANGLIA
Radu Drăgușin scapă de „bestie” » Cel mai așteptat duel din Anglia se amână pentru noul fundaș al lui Spurs
Detaliul remarcat de fanii lui Tottenham la primul antrenament al lui Drăgușin: „Râd de 5 minute”
DRĂGUȘIN, LA TOTTENHAM
Detaliul remarcat de fanii lui Tottenham la primul antrenament al lui Drăgușin: „Râd de 5 minute”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
camcam
camcam  •  14 Ianuarie 2024, 11:41
Postat de Ardeleanu123 pe 13 Ianuarie 2024, 21:36

Va rugam mult de tot.scutitine de aceasta doamna.

DOAMNA ? daca asta ,bianca dragusanu ,tonciu etc sunt doamne atunci e grav ! din pacate genul asta de asa zise doamne ,sunt modele pt tinerele noastre .

romeverest
romeverest  •  14 Ianuarie 2024, 11:24

Se putea sa nu apara personajul in tabloul asta ?? Tocmai ea, marea actrita a tarii, marele impresar national ?? Prodanca sa nu mai pacaleasca lumea cu afirmariile ei pentru ca in viata ei nu a fost capabila sa transfere vreun jucator roman intrun campionat din Vestul Europei !! Stanciu a fost transferat la Anderlecht de catre secundul lui Daum de nationala Romaniei. Ea a fost prezenta doar la semnarea actelor !! Multa vorbarie, laude, dar in realitate putine realizari !!

catalinut111_2
catalinut111_2  •  13 Ianuarie 2024, 23:03
Postat de dobrin pe 13 Ianuarie 2024, 21:49

N-au cum sa fure meserie unul de la altul, activeaza in domenii diferite. Florin e in biznisul cu carti de credit false pe cand Anamaria... intelegeti dumneavoastra.

Spune si porcariile Prodancai...nu te opri

Vezi toate comentariile (7)
Comentează