INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA

„De departe cel mai prost jurnalist” » Ce a putut spune un comentator Fox News despre David Beckham, când analiza transferul lui Lionel Messi

Articol de - Publicat duminica, 11 iunie 2023 10:30 / Actualizat duminica, 11 iunie 2023 12:21

Brian Kilmeade, unul dintre jurnaliștii Fox News, a făcut o remarcă ciudată în timp ce era în direct și comenta transferul lui Lionel Messi la Inter Miami, echipa lui David Beckham. 

Transferul anului în fotbalul american provoacă reacții pestrițe. Brian Kilmeade a încercat să analizeze în detaliu mutarea, dar a făcut o gafă de proporții. „Mă îngrijorează faptul că Lionel Messi nu știe engleză, mi-ar plăcea să-l văd că învață. Mă uit la David Beckham, care a învățat engleză pentru noi când a venit aici, pe când avea 32 de ani”

David Beckham, 48 de ani, este un fost jucător britanic, desigur, și știe engleza ca limbă nativă, deci confuzia jurnalistului Fox a provocat un val de indignare pe net. „E cel mai prost jurnalist”, „Una dintre cele mai amuzante replici de la TV”, „Sunt proști și folosesc asta ca pe o armă”, au fost unele dintre comentarii fanilor. 

„Nu-mi pasă!” » Titularul lui Guardiola nu a ținut cont de nimic la interviu: „Am mers la el. E un geniu!”
MANCHESTER CITY - INTER 1-0
„Nu-mi pasă!” » Titularul lui Guardiola nu a ținut cont de nimic la interviu: „Am mers la el. E un geniu!”

David Beckham, Apple, Ted Lasso și Lionel Messi » Detaliile unui TUN financiar

David Beckham se chinuie de mai mulți ani să facă din Inter Miami unul dintre punctele centrale ale fotbalului american. Aducerea lui Lionel Messi în MLS poate să-i transforme visul în realitate, informează Bloomberg. Afacerea este explozivă.

Datorită unei înțelegeri în care s-au implicat giganți precum Apple și Adidas, Beckham pare că a reușit să-l convingă pe Lionel Messi să respingă oferta pantagruelică din Arabia Saudită, de 400 de milioane de euro. În schimb, argentinianul proaspăt campion mondial se mută în SUA, în Florida, acolo unde poate reforma complet fotbalul de peste Ocean.

Beckham, în vârstă de 48 de ani, a început să lucreze cu mai mulți parteneri la ridicarea lui Inter Miami în 2014. Acum, Inter a ajuns să valoreze 585 milioane de dolari, la finalul anului trecut, după ce fostul star de la Manchester United și Real Madrid achiziționase clubul cu 25 de milioane acum un deceniu.

„De departe cel mai prost jurnalist” » Ce a putut spune un comentator Fox News despre David Beckham, când analiza transferul lui Lionel Messi
Lionel Messi, foto: Imago

Tranzacția cu Messi ar putea fi mai semnificativă pentru fotbalul american decât atunci când legenda braziliană Pele a ieșit din pensie la 34 de ani și a petrecut 3 sezoane cu New York Cosmos în anii '70.

Bloomberg notează că lui Messi i se oferă acorduri de împărțire a profitului cu Adidas și Apple. 

Gigantul tehnologic Apple vine imediat după succesul serialul Ted Lasso și a încheiat un acord de 2,5 miliarde de dolari pe 10 ani cu Major League Soccer pentru a difuza meciurile pe platforma sa TV+. „Adidas încearcă să recupereze o parte din cota considerabilă de piață pe care a pierdut-o în SUA în fața Nike Inc., în timp ce se luptă după prăbușirea francizei Yeezy”. Toate detaliile despre afacerea Lionel Messi - Inter Miami sunt aici. 

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Gestul SUPERB al lui Pep Guardiola, surprins de camerele TV imediat după fluierul de final

Pep Guardiola l-a egalat pe Mircea Lucescu » Doar Sir Alex Ferguson îi mai stă în față

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (18)
paolo13
paolo13  •  12 Iunie 2023, 07:52

Fox News dăunează creierului...

chepandy777
chepandy777  •  11 Iunie 2023, 23:34

nicidecum nu e mai prost ca cei din gsp

BindenDanDat
BindenDanDat  •  11 Iunie 2023, 16:25

Nu e cuiar așa… Cine l-a vazut pe Beck vorbind in Anglia știe de ce. Jurnalist bun, observație fină.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează