INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Ancelotti criticat după înfrângerea cu Borussia: "Fotbaliștii se calcă pe picioare. Cu Guardiola sigur nu s-ar fi întâmplat asta"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Orlando TanaseJURNALISPORT - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 11:05

Fostul mare portar german Jens Lehmann l-a criticat pe Carlo Ancelotti pentru jocul slab al lui Bayern Munchen, după înfrângerea contra Borussiei Dortmund.

Lehmann, fost jucător al Borussiei nu a fost încântat de jocul lui Bayern. "Fotbaliștii se calcă pe picioare. Cu Guardiola sigur nu s-ar fi întâmplat asta. Toți și-ar fi știut locul în teren. Acea știință a jocului a existat doar la Barcelona", a declarat el pentru publicația Bild.

Bayern a pierdut sâmbătă derby-ul jucat la Dortmund cu Borussia scor 0-1, spre marea dezamăgire a fanilor bavarezi. Este a doua înfrângere a elevilor lui Ancelotti în acest sezon, după cea cu Atletico Madrid.

Carlo Ancelotti a fost instalat pe banca lui Bayern în această vară înlocuindu-l pe Pep Guardiola, plecat la Manchester City.

Tehnicianul spaniol a antrenat-o pe Bayern timp de 3 ani, perioadă în care a câștigat de trei ori titlul, dar nu a reușit să cucerească Liga Campionilor.

  • Echipa lui Ancelotti se află pe poziția secundă în Bundesliga, la 3 puncte în spatele surprinzătorului lider RB Leipzig.
  • Bayer München are 26 de titluri de campioană în palmares, fiind câștigătoarea Bundesligii în ultimii patru ani.

sursa: www.gazzetta.it

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează