INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ancelotti, declarații tari despre un star al lui Real Madrid: „Nu e la nivelul la care trebuie. 2 meciuri consecutive sunt prea mult pentru el!” + Bale ratează 12 partide!

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 septembrie 2021 18:21 / Actualizat duminica, 19 septembrie 2021 00:06

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a vorbit într-o conferință de presă înaintea duelului de mâine cu Valencia.

Italianul de 62 de ani a abordat mai multe subiecte importante, printre care situația starurilor Hazard și Bale, dar și cum gestionează concurența dintre jucătorii mai vechi și vedetele braziliene în ascensiune, din ofensiva merengue.

„Hazard a avut o accidentare la genunchi, inclusiv ieri a resimțit dureri. El și-a îmbunătățit situația, dar e un jucător care a avut accidentări serioase, 2 meciuri consecutive sunt prea mult, e o situație complicată pentru el. Trebuie să avem grijă, să-i dăm încredere. Văd că e motivat, dar trebuie să revină la cea mai bună formă. Nu e la nivelul la care trebuie!”, a spus Ancelotti. 

Ancelotti, declarații tari despre un star al lui Real Madrid: „Nu e la nivelul la care trebuie. 2 meciuri consecutive sunt prea mult pentru el!” + Bale ratează 12 partide!

Bale stă 2 luni

AS a anunțat azi că Gareth Bale va sta 2 luni, după o accidentare la coapsă. E a 24-a accidentare de când a semnat cu formația blanco, în 2013. Galezul s-a accidentat la antrenament, înainte de duelul cu Celta. Fotbalistul de 32 de ani va rata aproape 12 meciuri! Acestea ar fi: Valencia, Mallorca, Villarreal, Sheriff, Espanyol, Athletic, Șahtior, Barcelona, Osasuna, Elche, Șahtior (retur) și Rayo Vallecano.

„Nu știm sigur de cât timp are nevoie Bale, accidentarea e serioasă. E păcat, juca bine, inclusiv la națională. Trebuie să așteptăm. Sunt multe meciuri și jucătorii pot păți astfel de lucruri”, a explicat Ancelotti.

Barcelona, Real Madrid și Athletic Bilbao contestă acordul încheiat de La Liga și CVC! Comunicatul emis de cluburi
SPANIA
Barcelona, Real Madrid și Athletic Bilbao contestă acordul încheiat de La Liga și CVC! Comunicatul emis de cluburi

M-a surprins puțin Camavinga. Știam ce calități are, dar și-a arătat personalitatea, caracterul. Nu se preocupă de ce se întâmplă în afara lui, are mare încredere în el însuși.

Rodrygo e rapid, poate juca oriunde în față, extremă, atacant central, e tânăr și e viitorul lui Real Madrid.

Discut cu jucători ca Isco sau Asensio pentru a le comunica deciziile pe care le iau. Uneori e dificil să alegi, să lași jucătorii să se încălzească zeci de minute, fără să joace. Dinamica partidei se schimbă, jucătorul trebuie să știe de ce nu va mai intra. Să aibă răbdare cu hotărârile mele. Eu am planuri pentru toată echipa, nu individuale.

Carlo Ancelotti

FOTO Surpriza pregătită de Barcelona pentru sezonul viitor » Imaginile publicate în Spania

Au apărut detaliile contractului semnat de Messi la PSG » Ce prevede „bonusul de loialitate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează