INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona, Real Madrid și Athletic Bilbao contestă acordul încheiat de La Liga și CVC! Comunicatul emis de cluburi

Barcelona, Real Madrid și Athletic Bilbao contestă acordul dintre LaLiga și fondul de investiții CVC, încheiat pe data de 12 august.
Barcelona, Real Madrid și Athletic Bilbao contestă acordul dintre LaLiga și fondul de investiții CVC, încheiat pe data de 12 august.

Articol de - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 23:25 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 01:36

Barcelona, Real Madrid și Athletic Bilbao contestă acordul dintre LaLiga și fondul de investiții CVC, încheiat pe data de 12 august.

Toate trei cluburile au emis un câte un comunicat în care anunță contestarea din cadrul Adunării LaLiga privind operațiunea dintre angajator și fondul de investiții CVC.

„FC Barcelona, ​​Athletic Club și Real Madrid CF comunică faptul că au contestat acordul adoptat de Adunarea LaLiga la data de 12 august 2021, cu privire la operațiunea dintre LaLiga și CVC, întrucât este un acord care încalcă prevederile reglementărilor aplicabile (în special, printre altele, Decretul regal, Legea 5/2015) și care a fost adoptat în cadrul unui act notoriu neregulat și fără să respecte garanțiile minime necesare în acest scop, în special în fața unei operațiuni de această importanță și durată”, se arată în comunicatul emis de Barcelona.

Motivele pentru care Barcelona s-a opus acordului

Comunicatul emis de Barcelona, privind acordul dintre LaLiga cu fondul de investiții CVC adoptat la Adunarea din 12 august, a fost convenit ieri într-o ședință a Consiliului de administrație al clubului.

Comisia economică a clubului catalan a concluzionat că acordul dintre LaLiga cu CVC nu a avut sens pentru Barcelona, ​​nici din cauza costului său, nici din cauza compensației, nici pentru durată, nici din cauza nivelului de obligații și angajamente pe care le conține.

Detalii ale acordului dintre LaLiga și CVC

Acordul semnat între LaLiga și CVC a presupus că fondul de investiții american s-a angajat să investească 2,6 milioane de euro în cluburile din prima ligă și a doua în următorii trei ani în schimbul a 10,95% din profiturile obținute în urma conținutului audiovizual al competițiilor organizate de LaLiga în următorii 50 de ani. Fără acordul Barcelonei, lui Real Madrid și Athletic Bilbao, cifrele au variat până la 2,1 milioane de euro.

Guardiola, iritat după ce fanii lui City i-au spus să se concentreze pe antrenorat: „Nu am de gând să-mi cer scuze!”

Gestul extraordinar făcut de Thomas Tuchel pentru menajera sa » A plătit operația fiului acesteia. Și nu s-a oprit aici

Playtech: ȘOC! Adrian Năstase a dat LOVITURA! Victorie uriașă la tribunal, ULUITOR câți bani va primi


Comentarii (3)
1717336011646542
Florentin Fl Bengus  •  18 Septembrie 2021, 16:51

Bineinteles ca-s miliarde. Dar cand traiesti pe banii cartelului de la Cluj, ce conteaza ca-ti bati joc de cititori...?!

dubluv
dubluv  •  18 Septembrie 2021, 08:47
Postat de Nicolae Alin Neag pe 18 Septembrie 2021, 07:00

Banuiesc ca e vorba de miliarde de euro, nu milioane....

si eu la fel. Dar e vorba de GSP, pe care nu pentru inteligenta lot ii iubim si respectam atat de mult.

839680779446084
Nicolae Alin Neag  •  18 Septembrie 2021, 07:00

Banuiesc ca e vorba de miliarde de euro, nu milioane....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează