INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

FOTO Surpriza pregătită de Barcelona pentru sezonul viitor » Imaginile publicate în Spania

În dreapta, echipamentul principal al Barcelonei pentru sezonul viitor. În stângă, cel pentru deplasări / foto: mundodeportivo.com
În dreapta, echipamentul principal al Barcelonei pentru sezonul viitor. În stângă, cel pentru deplasări / foto: mundodeportivo.com

Articol de - Publicat sambata, 18 septembrie 2021 16:54 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 17:46

Jurnaliştii spanioli au intrat în posesia primelor imagini cu echipamentele Barcelonei din sezonul 2022-2023.

Sponsorul tehnic al Barcelonei a proiectat deja cele trei echipamente pentru sezonul 2022-2023, cele care vor înlocui tricourile actuale.

Pentru stagiunea viitoare, echipamentul principal al Barcelonei va păstra design-ul tradițional, asemănător cu cel din acest sezon, în dungi verticale blaugrana. 

Echipamentul al doilea va fi complet auriu, în timp ce al treilea echipament va fi alb, iar crucea ce se regăsește pe sigla clubului va fi si ea imprimată.

Surpriză! Cum va arăta al 3-lea echipament al Barcelonei în sezonul viitor

Culoarea aleasă de Nike pentru cel al 3-lea de echipament este un gri deschis, cu o cruce pe mijloc în culorile blaugrana.

Surpriza pregătită de Barcelona pentru sezonul viitor » Imaginile publicate în Spania
foto: mundodeportivo.com

Fanii Barcelonei au solicitat clubului să reintroducă această culoare, deoarece în trecut au existat tricouri asemănătoare.

Există mai multe imagini în care legenda clubului, Johan Cruyff, poartă într-un meci cu Aston Villa din sezonul 1977-78 un tricou de culoare albă:

Barcelona, Real Madrid și Athletic Bilbao contestă acordul încheiat de La Liga și CVC!

Barcelona, Real Madrid și Athletic Bilbao contestă acordul dintre LaLiga și fondul de investiții CVC, încheiat pe data de 12 august.

Toate trei cluburile au emis un câte un comunicat în care anunță contestarea din cadrul Adunării LaLiga privind operațiunea dintre angajator și fondul de investiții CVC.

„FC Barcelona, ​​Athletic Club și Real Madrid CF comunică faptul că au contestat acordul adoptat de Adunarea LaLiga la data de 12 august 2021, cu privire la operațiunea dintre LaLiga și CVC, întrucât este un acord care încalcă prevederile reglementărilor aplicabile (în special, printre altele, Decretul regal, Legea 5/2015) și care a fost adoptat în cadrul unui act notoriu neregulat și fără să respecte garanțiile minime necesare în acest scop, în special în fața unei operațiuni de această importanță și durată”, e comunicat transmis de Barca - detalii, pe larg, AICI.

Barcelona pregătește meciul cu Granada:

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Pogba, înapoi la Juventus? Mino Raiola a oferit răspunsul

Messi, ca un rege la Paris! Cum arată castelul de 50 de milioane de euro în care a stat și președintele Charles de Gaulle

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează