INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

VIDEO Carlo Ancelotti nu este surprins de plecarea lui Xavi de la Barcelona: „Mă așteptam”

Carlo Ancelotti, conferință de presă înainte de Getafe - Real Madrid, foto: captură de ecran AS.com
Carlo Ancelotti, conferință de presă înainte de Getafe - Real Madrid, foto: captură de ecran AS.com

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 14:38 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 15:03

Carlo Ancelotti (64 de ani), antrenorul lui Real Madrid, a susținut conferința de presă premergătoare duelului dintre Getafe și echipa pe care o pregătește. Meciul va avea loc mâine, 1 februarie, de la ora 22:00, iar antrenorul italian a comentat anunțul lui Xavi, cel care a anunțat că va pleca de la Barcelona la finalul sezonului.

Ancelotti a evitat comparațiile cu antrenorul Barcelonei și s-a limitat prin a spune faptul că înțelege decizia pe care a luat-o Xavi.

S-a despărțit de Dinamo și este tentat în ligile inferioare din Spania » Inclusiv de la o fostă mare echipă!
DINAMO
S-a despărțit de Dinamo și este tentat în ligile inferioare din Spania » Inclusiv de la o fostă mare echipă!

Decizia lui Xavi de a părăsi Barcelona la finalul sezonului nu l-a surprins pe Ancelotti

„Noi, antrenorii, avem o muncă fantastică de făcut, cu multă presiune, ceea ce este normal. Respect pe toată lumea, inclusiv pe Xavi sau oricine altcineva. Mă așteptam la asta (n.r. Xavi va pleca de la Barcelona). Am un respect deosebit pentru Xavi și pentru toți colegii mei. Îi înțeleg decizia”, a precizat Ancelotti, citat de AS.com.

VIDEO. Carlo Ancelotti, reacție după ce Xavi a anunțat că pleacă de la Barcelona la finalul sezonului

Antrenorul lui Real Madrid a vorbit despre Arda Guler (18 ani) și Vinicius (23 de ani). El a cerut răbdare pentru jucătorul din Turcia și l-a lăudat pe brazilian pentru insistența de care dă dovadă în fiecare meci în care este utilizat: „Guler progresează, este mai bine din punct de vedere fizic în fiecare zi, se obișnuiește cu intensitatea. 

Va primi minute, dar trebuie să avem răbdare cu el. 

Înțeleg faptul că este multă presiune asupra lui pentru că o țară întreagă, Turcia, vrea să-l vadă evoluând pentru Real Madrid, dar are doar 18 ani. Va veni și timpul său.

Vinicius a atins cel mai bun nivel al său, stă foarte bine din punct de vedere fizic. Este mereu foarte periculos. Uneori încearcă prea multe lucruri, dar asta este una din calitățile sale, insistă foarte mult până îi iese jocul.”

Guardiola: „Cea mai mare presiune este la Barcelona” » Ancelotti: „Cea mai mare presiune am resimțit-o în Serie B”

Pep Guardiola, (53 de ani) antrenorul care a scris istorie la Barcelona, este în asentimentul lui Xavi, fostul său elev. El a explicat ieri faptul că presiunea cu care se confruntă antrenorii la Barcelona este mai mare decât la orice echipă din lume

Astăzi, Ancelotti a fost întrebat de momentul în care a simțit cea mai mare presiune ca antrenor, iar acesta a precizat faptul că la începutul carierei sale s-a confruntat cu această problemă: 

În Serie B. Acolo mi-a fost foarte greu să gestionez stresul la care am fost supus, chiar i-am spus unui colaborator că nu voi mai trăi până în anul 2000. Dar iată-ne în 2024. Puțin câte puțin te obișnuiești și înțelegi că presiunea este benzina pentru a-ți face treaba mai bine”, a adăugat antrenorul lui Real Madrid, conform sursei citate.

Getafe - Real Madrid se joacă mâine, 1 februarie, de la ora 22:00, iar în cazul unui succes, Los Blancos vor reveni pe primul loc, acolo unde se află Girona. Surpriza din La Liga își continuă ascensiunea și s-a impus pe terenul celor de la Celta Vigo, scor 1-0.

Citește și alte articole:

Diferență de la cer la pământ! Cluburile din Premier au cheltuit de 10 ori mai puțin față de ianuarie 2023 » Drăgușin, cel mai scump transfer al iernii!

Probleme pentru Samuel Eto'o! Fostul jucător, acuzat de aranjarea meciurilor și incitare la violență

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează