INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANDORRA - MOLDOVA 1-0

ANDORRA - MOLDOVA 1-0 // Andorra a făcut istorie! Prima victorie în calificări după 56 de meciuri

Articol de - Publicat sambata, 12 octombrie 2019 16:53

Andorra a câștigat meciul cu Moldova, 1-0, în grupa H din preliminariile EURO 2020. După 56 de înfrângeri în tot atâtea meciuri în calificările pentru turneul final continental, Andorra a obținut prima victorie. 
 

Pentru Andorra, calificările pentru Euro erau un coșmar. De la 1-3 cu Armenia, pe 5 septembrie 1998, pierduse toate cele 56 de meciuri jucate în preliminariile turneului final continental.

Și în actuala campanie, povestea s-a repetat. În primele șase etape, avea șase înfrângeri și niciun gol marcat. Golaveraj 0-14! 

Vineri seară, visul urât a luat sfârșit. Marc Vales a înscris în minutul 63 și Andorra, locul 139 în clasamentul FIFA, a câștigat în fața Moldovei. 1-0, întâiul succes în preliminariile Europenelor. Echipa lui Koldo Alvarez nu mai e ultima în grupa H. A depășit Moldova în clasament.  

3 victorii oficialeare Andorra în 23 de ani (două în preliminariile CM, cu Macedonia de Nord și Ungaria); mai are 4 succese în amicale

Citește și:

Hațegan, în centrul unui conflict uriaș! Turcia riscă pedeapsa UEFA după salutul militar și declarațiile selecționerului: „Cei care ne-au terorizat țara vor sfârși înecați în sânge” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează