INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA LONDRA

Andre Villas-Boas a susţinut prima conferinţă de presă la Chelsea » "Eu sînt omul grupului, nu mă mai comparaţi cu Mourinho"

Andre Villas-Boas a fost prezentat la Chelsea +4   FOTO
Andre Villas-Boas a fost prezentat la Chelsea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 29 iunie 2011 23:46

Andre Villas-Boas a fost prezentat oficial la Chelsea, acesta susţinînd o conferinţă de presă la stadionul Stamford Bridge. Fostul antrenor al lui Cristi Săpunaru la deţinătoarea Europa League, FC Porto, a ţinut să îi roage încă de la început pe jurnaliştii prezenţi să nu mai facă nici o comparaţie între el şi Jose Mourinho. Portughezul de 33 de ani a declarat că nu i se potriveşte porecla tehnicianului lui Real Madrid, "The Special One", şi consideră că ar trebui să i se spună "The Group One" (n.r. omul grupului).

"Este un contract pe trei ani iar aşteptările clubului sînt uriaşe. Trebuie să cîştigăm multe trofee, asta este provocarea. La Chelsea se caută succesul an de an, ceea ce nu este diferit faţă de alte cluburi de top. Sînt mai mult decît fericit de lotul pe care îl am la dispoziţie, sînt jucători de calitate şi aştept să revină cît mai repede la antrenamente. Ar trebui să fiu numit «Omul grupului» pentru că îmi doresc să fim uniţi şi împreună să avem rezultate. Cred că dacă mai menţionaţi odată de Jose Mourinho ..." a declarat Villas-Boas.

Clubul londonez a plătit 15 milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile antrenorului portughez, această sumă fiind clauza de reziliere a contractului cu Porto.

Vezi mai jos o galerie foto de la prezentarea tehnicianului care a cîştigat patru trofee în ultimul sezon: Europa League, titlul, Cupa şi Supercupa Portugaliei!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
panik
panik  •  30 Iunie 2011, 10:26

eu zic ca e o mina de aur omu asta :D

flaviulucianr
flaviulucianr  •  30 Iunie 2011, 01:17

Dupa mine este un antrenor extrem de inteligent..si sunt sigur ca va ajunge unul dintre cei mai mari antrenori ai lumii...din istoria fotbalului..sa nu uitam ca performantele lui Mourinho se datoreaza intr+o mare masura (spun unii) si lui Andre Villas care a plecat de la Barcelona ca si Murinho, de sub tutela li Bobby Robson, apoi i-a fost secund lui Mourinho la Porto, Chelsea si Inter (de-aici si legatura cu performantele lui Mourinho)..iar dupa un an si jumatate de antrenorat ca antrenor principal, din care 1 an la FC Porto a obtinut daca nu ma insel cele mai multe puncte a unei echipe din istoria Campionatului Portugaliei +cele mai multe victorii dintr+un sezon cu FC Porto+cele 4 trofee

ockilaaa
ockilaaa  •  29 Iunie 2011, 15:50

sa fie o noua tzeapa pentru abramovici? hmmm sa vedem.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează