INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Andre Villas-Boas nu exclude o experienţă în Bundesliga » Ce spune fostul tehnician de la Chelsea şi Spurs despre preluarea băncii tehnice a lui Bayern Munchen

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat duminica, 04 martie 2018 14:52

Andre Villas-Boas (40 de ani), fostul antrenor de la Porto, Chelsea, Tottenham şi Zenit, a vorbit la gala Laureus despre o posibilă preluare a unui club din Bundesliga și chiar a campioanei Germaniei, Bayern Munchen.

Managerul portughez, rămas liber de contract după despărţirea de chinezii de la Shanghai SIPG, din noiembrie 2017, spune că şi-ar dori să pregătească un club din Germania și deja încearcă să înveţe limba.

"Încerc să învăţ germana de câţiva ani, dar este dificil. Rămâne un obiectiv al meu să stăpânesc această limbă pentru a mi se deschide noi oportunităţi în carieră. Poate la vară se va întâmpla ceva", a declarat Villas-Boas, potrivit ESPN.

În plus, câştigătorul Europa League din sezonul 2010/2011, alături de FC Porto, a vorbit şi despre o posibilă venire a sa la Bayern Munchen, formaţie care îşi caută un nou antrenor, după ce Jupp Heynckes (72 de ani) a anunţat că vrea să se retragă la finalul actualei stagiuni.

"Aş minţi dacă aş spune că nu m-ar interesa. Calitatea lui Bayern este incredibilă şi face parte din elita Europei, având jucători excepţionali care practică un fotbal magnific. N-aş vrea să-l critic pe Carlo Ancelotti. Este o persoană minunată, un antrenor foarte bun, dar uneori chiar nu funcţionează. Bayern a reuşit o revenire fantastică sub comanda lui Jupp Heynckes. Toată lumea fotbalului o urmăreşte pe Bayern", a mai spus acesta.

7 trofee are în palmares Villas-Boas, în calitate de antrenor: Europa League, campionatul, Cupa şi Supercupa Portugaliei, alături de FC Porto şi titlul, Cupa şi Supercupa Rusiei, alături de Zenit Sankt Petersburg

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close