INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  POLONIA

Andrea Pirlo vrea să fie selecționer! S-a autopropus la o națională calificată la barajul pentru Mondial

Andrea Pirlo
Foto: Imago
Andrea Pirlo Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 03 ianuarie 2022 19:22 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 19:54

Andrea Pirlo (42 de ani), fostul antrenor al celor de la Juventus, vrea să devină selecționer și s-a autopropus la una dintre marile echipe ale Europei.

Fără angajament după despărțirea de Juventus din vara anului trecut, Pirlo vrea să devină antrenorul Poloniei, națională rămasă fără selecționer după ce Paulo Sousa a demisionat pentru a o prelua pe Flamengo.

Fiul lui Andrea Pirlo, aproape să ajungă la Parma!
ITALIA
Fiul lui Andrea Pirlo, aproape să ajungă la Parma!

Polonia se pregătește de barajul pentru Mondial, acolo unde o va întâlni pe Rusia în semifinale, iar Federația este în mare căutare de un antrenor care să obțină calificarea la un nou turneu final.

Astfel, potrivit spaniolilor de la AS, Pirlo a decis să pună mâna pe telefon și să-i anunțe pe oficialii polonezi că este dispus să preia echipa națională. Italianul vrea să spele imaginea proastă de la Juventus, unde a pierdut titlul anul trecut în fața lui Inter, după 9 ani de dominare a torinezilor.

Meciuri dificile la baraj

Dacă Pirlo va deveni selecționerul Poloniei acesta ar avea o misiune dificilă în debutul acestui an, în martie fiind programate barajele pentru Campionatul Mondial.

Polonia a fost repartizată pe Traseul 3, unde va întâlni Rusia în deplasare. Apoi, dacă va merge mai departe, Pirlo ar juca acasă cu învingătoarea dintre Suedia și Cehia.

Fiul lui Andrea Pirlo, aproape să ajungă la Parma!

Dacă Pirlo este tentat de naționala Poloniei, și fiul său poate face un pas mare în carieră. Niccolo (18 ani) ar putea ajunge la Parma în această iarnă.

Ajuns la 18 ani, fiul fostului internațional italian evoluează în prezent la Pecetto, tot ca mijlocaș, la o grupă de U19. Niccolo ar putea face însă pasul către fotbalul mare în această iarnă. Parma, echipa românilor Valentin Mihăilă și Dennis Man, este interesată de serviciile sale.

Conform presei italiene, Parma vrea să realizeze mutarea în această iarnă, urmând ca Niccolo Pirlo să se alăture echipei de juniori a „cruciaților”, înainte de a face pasul către prima echipă.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Chelsea și Tottenham pregătesc schimbul anului în fotbalul mondial!

Miliardarii din Anglia atacă La Liga! Newcastle, ofertă pentru o vedetă din Spania

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează