INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Chelsea și Tottenham pregătesc schimbul anului în fotbalul mondial!

Ronelu Lukaku și Harry Kane
Foto: Imago
Ronelu Lukaku și Harry Kane Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 03 ianuarie 2022 17:10 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 20:06

Romelu Lukaku (28 de ani) și Harry Kane (28) pot fi protagoniștii unui schimb istoric în fotbalul englez, după ce ambii jucători sunt nemulțumiți la Chelsea, respectiv Tottenham.

După ce la Chelsea a izbucnit un scandal intern în urma declarațiilor lui Lukaku, în care starul belgian admite că regretă transferul la formația de pe Stamford Bridge, relația dintre Tuchel și atacant s-a rupt. 

Fosta amantă a lui Cristiano Ronaldo a spus tot: „Îi plăcea la nebunie, niciodată nu mai făcuse asta”
REVELION
Fosta amantă a lui Cristiano Ronaldo a spus tot: „Îi plăcea la nebunie, niciodată nu mai făcuse asta”

Zilele lui Romelu la londonezi par numărate, după ce a fost scos din lot la ultimul meci jucat de Chelsea, 2-2 acasă cu Liverpool.

Schimbul Lukaku - Kane, benefic pentru toată lumea

În presa din Anglia a apărut informația că cele două rivale tatonează ideea unui schimb între cei doi atacanți. O afacere din care ar putea profita atât cluburile, cât și jucătorii.

Kane are un sezon slab la Tottenham, cu doar 4 goluri și o pasă decisivă în campionat. De asemenea, este bine cunoscută dorința sa de a pleca de la londonezi, manifestată și în vară când Pep Guardiola l-a dorit la Manchester City, dar atunci patronul Leny Levy s-a opus.

Antonio Conte, omul decisiv

Antrenorul celor de la Tottenham poate fi cheia acestui schimb. Conte a lucrat cu Lukaku anul trecut la Inter, când au câștigat împreună campionatul, și l-ar putea convinge pe belgian să i se alăture. 

Un antrenor e bun atunci când poate să obțină maximum de la jucători, când îi face să evolueze mai bine decât o făceau. Eu cred că am lucrat excelent cu Lukaku, e un atacant special. Dacă îl aduci în careu, e foarte periculos. Dar nu e doar un vârf de gura porții. E greu de oprit când pleacă cu mingea la picior de la mijloc, e foarte rapid. E foarte dificil să găsești un atacant care să fie atât target man, cât și un vârf capabil să vină cu mingea la picior și să înscrie
-Antonio Conte

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Vinicius Jr. a devenit cel mai valoros fotbalist din La Liga și al treilea din lume » La ce cotă de piață a ajuns superstarul madrilen

Anthony Martial (26 de ani) ar putea ajunge la Barcelona în această iarnă. Catalanii încearcă să-l ofere la schimb celor de la Manchester United pe Ousmane Dembele (24 de ani).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează