INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DINAMO MOSCOVA

VIDEO Scandările ultrașilor ruși la adresa ucraineanului de pe banca lui Dinamo Moscova, absent de la ultimul meci

Ultrașii lui Dinamo Kiev s-au solidarizat cu ucraineanul Voronin / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Ultrașii lui Dinamo Kiev s-au solidarizat cu ucraineanul Voronin / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 februarie 2022 11:11 / Actualizat duminica, 27 februarie 2022 12:01

În plină desfășurare a invaziei rusești din Ucraina, ultrașii celor de la Dinamo Moscova s-au solidarizat cu ucraineanul Andriy Voronin (42 de ani), antrenorul secund al moscoviților.

Pe fondul evenimentelor dramatice din țara natală, Andriy Voronin nu a stat pe banca lui Dinamo în disputa de sâmbătă de la Khimki, câștigată cu 3-0. Suporterii care au însoțit echipa în deplasare nu l-au uitat pe Voronin, scandându-i acestuia numele în multe momente ale meciului.

Voronin, după invazia Rusiei din Ucraina: „Stop! Ce aveți de gând?”

Încă din prima zi în care Rusia a declanșat bombardamentele asupra Ucrainei, Voronin publicase un mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „Ne vom aminti această zi pentru totdeauna. Rachetele au zburat peste țara mea frumoasă astăzi. Stop! Ce aveți de gând?”

Cu 75 de meciuri și 8 goluri în tricoul naționalei Ucrainei, fostul atacant Andriy Voronin e extrem de apreciat și la Moscova, unde a evoluat pentru Dinamo între 2010 și 2014.

După Polonia, Suedia anunță și ea că boicotează barajul cu Rusia: „Indiferent de ce va decide FIFA, noi nu vom juca”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
După Polonia, Suedia anunță și ea că boicotează barajul cu Rusia: „Indiferent de ce va decide FIFA, noi nu vom juca”

Fedor Smolov, mesaj împotriva războiului

De altfel, Fedor Smolov (32 de ani), fotbalist la Dinamo Moscova, a fost primul sportiv rus care s-a poziționat împotriva războiului.

Smolov este un jucător important al naționalei Rusiei, pentru care a adunat 45 de selecții. Atacantul legitimat la Dinamo Moscova a marcat 16 goluri pentru reprezentativa țării sale.

Smolov a transmis un mesaj pe contul său personal de Instagram, prin care condamnă războiul. Atacantul a fost primul sportiv rus care a luat atitudine, după ce Rusia a atacat Ucraina.

Fedor Smolov a postat o imaginea neagră, alături de mesajul „Nu războiului”, pentru care a strâns peste 75.000 de aprecieri în doar câteva ore.

Eric se teme de cel mai sumbru scenariu în conflictul Rusia - Ucraina: „Suntem la câteva zile de sfârșitul lumii dacă se bagă cineva”

Citește și alte știri de actualitate:

Primul fotbalist dispărut pe front în Ucraina! Avea doar 21 de ani și era comandant de tanc

Roman Abramovic renunță la Chelsea: „Le ofer lor clubul, e cea mai bună soluție”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1690324144614070
Viorel Ignat  •  27 Februarie 2022, 20:59
Postat de sile007 pe 27 Februarie 2022, 19:41

Cluburile de origine stalinista динамо ...fantasmele trecutului si in Romania, stat mebru NATO si U.E. in secolul 21, o rusine nationala.

Da,poate ca asa ar trebui dar primele desființate neapărat trebuie sa fie clonele politice Craiova și fcsb fondata ilegal cu dedesubturi f. dubioase încă nici acum nu știm, schimburi de terenuri cu armata etc.etc . Trebuie clarificata situația lor dacă se vrea dacă nu ,mai ușor cu pianul pe scări ca se pare mulți nu vad bârnă din ochii lor !? Asa ca ori facem o treaba ori nu numai asa după preferințele de moment ale fiecăreia sa moara capra vecinului ! Sincer eu vad ca se vrea doar desființarea doar a unei echipe ,dar eu as dori ale tuturor care se încadrează în categoriile respective , Ai ceva împotriva!?

sile007
sile007  •  27 Februarie 2022, 19:41

Cluburile de origine stalinista динамо ...fantasmele trecutului si in Romania, stat mebru NATO si U.E. in secolul 21, o rusine nationala.

rocky5
rocky5  •  27 Februarie 2022, 15:48

Nu toți rușii sunt ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează