INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Anelka, pe urmele lui Bilaşco! Va juca la o echipă din China

Anelka, în viteză spre China! Va juca la Shanghai Shenhua
Anelka, în viteză spre China! Va juca la Shanghai Shenhua

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2011 11:07

Atacantul celor de la Chelsea, Nicolas Anelka, a semnat un contract cu formaţia chineză Shanghai Shenhua, după ce fusese trimis la echipa a doua a londonezilor

Conform goal.com, francezul a refuzat oferta canadienilor de la Montreal Impact şi a parafat o înţelegere cu formaţia chineză. La Shanghai, vîrful va primi un salariu anual de 6 milioane de lire sterline. Cel care a confirmat ştirea a fost ofiţerul de presă al grupării asiatice, Ma Yue, care a declarat că "o ştire despre acest lucru va fi publicată în cel mai scurt timp."

Nicolas Anelka a jucat timp de aproape patru ani la Chelsea,  marcînd 38 de goluri în 125 de partide în Premier League. Ca jucător al formaţiei antrenate de Andre Villas-Boas, s-a retras şi de la naţionala Franţei, pentru care bifase 69 de selecţii şi înscrisese 14 goluri. A mai jucat la PSG, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Fenerbahce şi Bolton Wanderers.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
kanye
kanye  •  09 Decembrie 2011, 13:55

Noroc ca e acolo bilasco,altfel Anelka nu mai pupa banii chinejilor :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează