INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA - KOSOVO

ANGLIA - KOSOVO // VIDEO Conferință suprarealistă a selecționerului statului Kosovo, Bernard Challandes: „Totul pleacă de-aici!”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 septembrie 2019 19:12

Anglia și Kosovo se înfruntă în derby-ul grupei A a preliminariilor EURO 2020, marți, de la 21:45. 

Bernard Challandes (68 de ani), selecționerul oaspeților, a oferit secvențe unice în timpul unei conferințe de presă.

Kosovo are o serie remarcabilă. Naționala înființată în urmă cu trei ani e neînvinsă în ultimele 14 meciuri disputate și visează la primul turneu final din istorie. Selecționerul Bernard Challandes pare să fie unul dintre eroii ultimelor performanțe, iar stilul său i-a fascinat pe britanici.

„Ar fi un vis devenit realitate pentru noi. Sper să nu se transforme totul într-un coșmar. Va fi un meci nebun, du-te!, du-te!, du-te!, pressing nebun. Nu e vorba de tactică. Vreau să câștigăm mingea prin orice metodă!

Dar totul este numai aici, la nivel mental! Noi asta vom face, alergăm, facem pressing nebun. Vreau să câştig mingea! Vreau să fiu superior şi poate englezii vor pierde mingea şi vom marca! Pressingul înseamnă pentru noi un mod de a pregăti golurile”, a spus Challandes.

Vezi și:

CALCULE. Se califică România la Euro 2020? Programul ne avantajează, Spania ne poate ajuta + Kosovo ne poate scoate de la baraj!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
omidiu
omidiu  •  10 Septembrie 2019, 11:56

In momentul asta probabil ca sunt peste noi kosovarii, nici nu e greu. Totusi, din alea 14 meciuri, vreo 10 sunt cu Madagascar, Azerbaijan, Malta ( pe care totusi au batut-o cu 5-0 si 3-1) etc.

danirovl
danirovl  •  09 Septembrie 2019, 22:56

Suprarealista?!?!!!...de asta noi nu am castigat niciodata nimic! Baietii de la ziar,asta e mentalitate de invingator...se construieste in timp! Se duc si ai ataca pe englezi la ei acasa...chiar daca ia bataie,arata ca nu l e este frica de nimeni, si meciurile cu echipe mai mici ca alde norvegia si suedia o sa le para usoare. Vedeti ca astia i au batut pe cehi,noi am crezut ca slavia sunt extraterestri...aici e diferenta!!!

zagna
zagna  •  09 Septembrie 2019, 21:54

Poate citeste si al nostru Contra-joc ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează