INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

A refuzat prelungirea! Barcelona îl poate pierde gratis, Manchester United a pregătit deja oferta

Ansu Fati
Foto: Imago
Ansu Fati Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 19 octombrie 2021 11:45 / Actualizat marti, 19 octombrie 2021 12:13

Barcelona își poate pierde din nou gratis „decarul”, după ce în vară s-a văzut nevoită să se despartă de Leo Messi. De această dată, Ansu Fati (18 ani) poate pleca de pe Camp Nou la finalul acestei stagiuni.

Barcelona își poate pierde bijuteria vara viitoare, după ce Ansu Fati a refuzat momentan prelungirea contractului cu catalanii, după cum anunță spaniolii de la Mundo Deportivo.

Fati, alături de impresarul său, celebrul Jorge Mendes, au refuzat prima ofertă de prelungire a contractului oferită de Barcelona, una asemănătoare cu cea a lui Pedri. Catalanii îi pregătiseră un contract până în 2026 și o clauză imensă de reziliere, 1 miliard de euro.

Cele mai importante echipe ale Europei sunt cu ochii pe situația tânărului fotbalist. Sursa citată notează chiar că Manchester United a pregătit deja o ofertă pentru Ansu.

Ansu Fati ar vrea totuși să rămână la Barcelona

Chiar dacă a refuzat prima propunere a catalanilor, Fati dorește în continuare să continue la Barcelona și este dispus să discute în continuare prelungirea contractului.

Ansu Fati, decisiv în ultimul meci al Barcelonei

Extrema catalanilor a făcut un meci foarte bun la primul meci ca titular după accidentarea care l-a ținut departe de gazon aproximativ 1 an.

Acesta a marcat un gol și a obținut o lovitură de la 11 metri în victoria Barcelonei cu Valencia, scor 3-1, după o lună dificilă, cu o singură victorie în ultimele cinci meciuri în toate competițiile și două înfrângeri consecutive, ambele la zero, 0-3 cu Benfica și 0-2 cu Atlético.

În urma victoriei, Barcelona urcă pe locul 7 în La Liga. Are 15 puncte, doar două sub rivalele Real Madrid și Atletico. Cei 3 granzi au același număr de meciuri disputate, 8. 

În timp ce Valencia este în criză. A ajuns la al 5-lea meci consecutiv fără victorie și ocupă poziția a 9-a.

Citește alte știri din fotbalul internațional

De Bruyne are un favorit la Balonul de Aur: „L-aș alege pentru ce a făcut în acești 2 ani și câte goluri a înscris”

Alarmă la Manchester City! Doi jucători vedetă ar putea fi chemați martori la proces

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează