INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

ANTOINE GRIEZMANN // Un oficial al lui Atletico, anunț clar în privința transferului lui Griezmann: „Șe știe din martie unde va juca”

Antoine Griezmann // FOTO: Guliver/GettyImages
Antoine Griezmann // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iunie 2019 10:16

Antoine Griezmann, atacantul francez de 28 de ani al lui Atletico Madrid, pare tot mai aproape de Barcelona.

Antoine Griezmann a anunțat la finalul sezonului trecut că va pleca de la Atletico, dar nu a dezvăluit viitoarea destinație.

Acum, Gil Martin, unul dintre șefii lui Atletico, a anunțat că Griezmann va merge la Barcelona.

Îmi e foarte clar unde va juca. Se știe din martie! La Barcelona”, a declarat Gil Martin, potrivit Mundo Deportivo.

130.000.000 €este cota lui Griezmann, potrivit transfermarkt

Cel mai probabil, transferul lui Griezmann se va realiza după 1 iulie, când clauza de reziliere a contractului va ajunge la 120 de milioane de euro.

Griezmann a fost dorit și în vara lui 2018 de Barcelona, dar a preferat să continue la Atletico. Francezul este la club din iulie 2014, când a fost adus de la Real Sociedad, pentru 30 de milioane. În acest sezon a marcat 21 de goluri în 48 de partide.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează