INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Antonio Conte, aproape să aducă la Tottenham o vedetă de la Inter

Antonio Conte/ foto Imago Images
Antonio Conte/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2022 15:01 / Actualizat sambata, 28 mai 2022 15:44

Ivan Perisic (33 de ani), jucătorul de bandă stângă de la Inter, este aproape să ajungă la un acord cu Tottenham pentru un transfer în această vară.

Potrivit lui Fabrizio Romano, jurnalistul italian cunoscut pentru acuratețea informațiilor legate de transferuri, Perisic este foarte aproape de a semna pe următorii doi ani cu echipa lui Conte, fostul său antrenor de la Inter.

Perisic, tot mai aproape de Tottenham

Înțelegerea dintre fotbalistul croat și „nerrazzuri” expiră în această vară, iar acesta nu va rămâne pe „Giuseppe Meazza” și din sezonul viitor. Conform sursei menționate, negocierile începute luni între Perisic și Tottenham sunt aproape de finalizare.

Croatul a refuzat și ultima ofertă de prelungire din partea lui Inter și a anunțat clubul italian că vrea să își îndeplinească visul de a juca în Premier League. 

Champions REAL MADRID League » Regina fotbalului ajunge la 14 trofee în Liga Campionilor, după o finală electrizantă cu Liverpool
Liverpool - Real Madrid 0-1
Champions REAL MADRID League » Regina fotbalului ajunge la 14 trofee în Liga Campionilor, după o finală electrizantă cu Liverpool

Vicecampionul mondial cu naționala țării sale joacă la Inter din 2015, când era cumpărat de la Wolfsburg pentru 19 milioane de euro. În sezonul 2019-2020 a fost împrumutat la Bayern, iar alături de germani a reușit să câștige Champions League.

În sezonul 2020-2021, când Inter a cucerit titlul în Serie A, croatul a fost unul dintre oamenii decisivi. A jucat 32 de meciuri, a marcat de 4 ori și a oferit două pase decisive, sub comanda lui Antonio Conte, care avea să îi părăsească pe „nerrazzuri” la finalul stagiunii.

10 milioane de euroeste cota lui Perisic, potrivit transfermarkt.com

Finala Champions League / Match Preview Liverpool - Real Madrid

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Rămas liber de contract, Luis Suarez e dorit cu insistență în Premier League

Declarațiile care îi vor înfuria pe șeicii de la PSG: „Slăbiciunea mea pentru Real Madrid datează din 1994”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează