INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

A încurcat-o pe Liverpool în lupta la titlu, dar e nemulțumit: „Meritam mai mult, au marcat după o deviere”

Antonio Conte/ foto Imago Images
Antonio Conte/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2022 13:49 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 13:59

Antonio Conte (52 de ani), antrenorul lui Tottenham, s-a declarat dezamăgit după egalul cu Liverpool, scor 1-1, din etapa #36 din Premier League.

După remiza cu „pintenii”, echipa lui Klopp a egalat-o pe Manchester City în fruntea clasamentului, cu 83 de puncte, însă echipa lui Guardiola are un meci în minus. Manchester City joacă acasă cu Newcastle, azi, de la ora 18:30.

„Complet pierdut” » Atacantul de 80 de milioane de euro al lui Juventus este făcut „pachet” în presa din Italia
SERIE A
„Complet pierdut” » Atacantul de 80 de milioane de euro al lui Juventus este făcut „pachet” în presa din Italia

Antonio Conte, dezamăgit de egalul cu Liverpool

„Pe de o parte, cred că trebuie să fim mulțumiți pentru că nu este ușor să joci în acest moment împotriva unei echipe extraordinare, mai ales pe Anfield, cu o atmosferă extraordinară și mult zgomot. Nu este simplu.

Să-i vezi pe jucătorii lui Liverpool alergând și având multă energie în ciuda faptului că joacă din trei în trei zile este incredibil. Cred că merită tot ceea ce li se întâmplă în acest sezon.

Cu siguranță, rezultatul de egalitate poate fi considerat pozitiv, pe de o parte. Pe de altă parte, cred că poate trebuie să fim puțin dezamăgiți, iar asta o puteam vedea în ochii jucătorilor mei la finalul meciului. Un pic de dezamăgire, pentru că am avut șanse să câștigăm meciul, mai ales pe final.

Le-am cerut jucătorilor mei să fie agresivi în defensivă și cred că nu am acordat nicio ocazie lui Liverpool. Am primit gol dintr-o deviere. Am studiat cum să trecem peste presiunea pusă de Liverpool și ne-am creat multe șanse de a ataca și de a le pune probleme”, a transmis Antonio Conte, potrivit BBC.com.

După acest rezultat de egalitate, Tottenham rămâne pe locul 5 în Premier League, cu 62 de puncte după 35 de meciuri disputate. Arsenal este pe 4, ultima poziție de Champions League, cu 63 de puncte și un meci în minus.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Fotbalistul lui PSG le dă speranțe fanilor lui Real Madrid: „Orice jucător visează să poarte acel tricou într-o zi”

O legendă a fotbalului englez, despre tricoul lui Maradona: „Nu l-aș folosi nici să spăl vasele! Dacă am fi știut că e în vestiarul Angliei l-am fi rupt în mii de bucăți”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează