INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Antonio Conte nu se lasă, după scandalul din Chelsea - Tottenham: „Ar fi meritat să-i pun o piedică lui Tuchel”

Antonio Conte nu se lasă, după scandalul din Chelsea - Tottenham, foto: Imago
Antonio Conte nu se lasă, după scandalul din Chelsea - Tottenham, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 15 august 2022 10:35 / Actualizat luni, 15 august 2022 11:08

Managerul lui Tottenham, Antonio Conte, a mutat conflictul cu omologul său de la Chelsea, Thomas Tuchel, în social media. Pe teren, Chelsea - Tottenham s-a încheiat 2-2 și au fost la un pas de încăierare.

Thomas Tuchel și Antonio Conte s-au făcut de râs duminică, în finalul derby-ului Chelsea - Tottenham (2-2). Ambii manageri au fost eliminați cu "roșu" direct, urmarea unui conflict ce era să degenereze într-o încăierare. 

Stupoare la conferința Simonei Halep: „Ai de gând să sărbătorești alături de fanii unguri?”. Cum a reacționat jucătoarea noastră
WTA TORONTO
Stupoare la conferința Simonei Halep: „Ai de gând să sărbătorești alături de fanii unguri?”. Cum a reacționat jucătoarea noastră

Disputa dintre Antonio Conte și Thomas Tuchel nu s-a încheiat pe teren!

Însă disputa lor nu s-a încheiat acolo, la marginea terenului! Tehnicianul italian al Spurs-ilor a mutat-o mai târziu în social media, legându-se de un moment petrecut în repriza secundă. 

Imediat după golul de 2-1 al amfitrionilor, marcat de Reece James, Tuchel și-a manifestat bucuria într-un mod indecent, alergând și gesticulând prin fața băncii de rezerve a oaspeților. Conte nu l-a remarcat, dar, seara, după ce a văzut imaginile la televizor, a comentat pe Instagram. 

„Ai avut noroc că nu te-am văzut. Ai fi meritat să-ți pun o piedică", a fost textul inserat de tehnicianul italian, alături de mai mulți emoji cu lacrimi în ochi de atâta râs. Contrar practicilor în astfel de cazuri, postarea n-a fost ștearsă mai târziu, semn că resentimentele sunt puternice. 

Tuchel și Conte s-au șicanat de-a lungul întregii reprize secunde. Au protestat zgomotos la unele decizii ale arbitrului Anthony Taylor și au celebrat prin gesturi sfidătoare la goluri, ceea ce a tensionat finalul marcat de reușita lui Harry Kane, pentru 2-2 (90Ă6). 

Când a fost să-și dea mâna, italianul nu l-a privit pe managerul lui Chelsea, ceea ce i-a declanșat acestuia un veritabil acces de furie. Neamțul l-a tras de mână și i-a strigat „Uită-te la mine!", iar Conte i-a replicat „Ce vrei?!". A fost momentul în care jucătorii și oficialii aflați în preajmă au intervenit pentru a împiedica o încăierare ce părea iminentă. Chiar și așa, ei și cluburile lor riscă sancțiuni drastice din partea Federației. 

Eu nu sunt supărat pe Conte și cred că nici el pe mine. Amândoi luptăm pentru echipele noastre. Băncile sunt destul de aproape, așa că s-a încins atmosfera. Dar nimeni n-a insultat pe nimeni, nimeni n-a fost rănit
- Thomas Tuchel, manager Chelsea

Eu nu sunt un tip pasiv. Dacă văd agresivitate, atunci răspunsul meu e unul agresiv. Data viitoare vom fi mai atenți și nu ne vom mai strânge mâna. Astfel se va rezolva problema - - - - - Antonio Conte, manager Tottenham

Citește și alte știri de fotbal internațional:

VIDEO + FOTO Iată cum a gafat Ionuț Radu în minutul 90+5 din Fiorentina - Cremonese! Românul, în genunchi. Nimeni nu l-a putut consola

VIDEO Olimpiu Moruțan, două pase de gol la debutul în Serie B: „Nu-i lipsește calitatea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
observer
observer  •  15 August 2022, 12:58

Mare tupeist tuchel. Daca sunt corecti, trebuie sa-i dea o suspendare de minim 5 ori mai mare. Fizic el a initiat altercatia, indecent!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează