INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ISRAEL

Antonio Sefer face show la Hapoel Beer-Sheva, dar colegul Adrian Păun a fost pus pe lista de transferuri!

Antonio Sefer. 
Foto: Facebook @ Hapoel Beer Sheva
Antonio Sefer. Foto: Facebook @ Hapoel Beer Sheva

Articol de - Publicat sambata, 02 septembrie 2023 18:01 / Actualizat sambata, 02 septembrie 2023 18:18

După un început mai ezitant, Antonio Sefer (23 de ani) și-a revenit și a marcat două goluri în meciuri consecutive pentru Hapoel Beer-Sheva. În schimb, Adrian Păun (28 de ani) a jucat slab după ispășirea suspendării și e în pericol să plece.

Trasee diferite au cei 2 români de la Hapoel Beer-Sheva și roata norocului s-a învârtit destul de rapid, punându-i la poli opuși. Antonio Sefer și Adrian Păun au plecat din Superligă la momente diferite, însă cu mari speranțe că vor reuși la prima lor aventură în străinătate.

Monchengladbach - Bayern 1-2, în etapa 3 din Bundesliga » Bavarezii sparg blestemul și câștigă pe terenul Borussiei după 4 ani
Monchengladbach - Bayern 1-2
Monchengladbach - Bayern 1-2, în etapa 3 din Bundesliga » Bavarezii sparg blestemul și câștigă pe terenul Borussiei după 4 ani

Echipa lui Antonio Sefer îl vinde sau îl împrumută pe Păun

La început se părea că fostul CFR-ist se va adapta mai bine și mai repede. Cifrele lui nu arătau deloc rău, 4 goluri și 1 assist în 24 de meciuri disputate în campionatul Israelului în stagiunea trecută. 

S-a remarcat și în sens negativ, prin implicarea într-o bătaie generală pe teren cu cei de la Maccabi Haifa, în urma căreia a fost suspendat cinci etape de către Comisia de Disciplină a federației. 

A revenit luni în campionat, dar a jucat slab în cele 12 minute bifate cu Hapoel Hadera. La partida de astăzi, cu Maccabi Bnei Raina, nu este nici măcar în lot. N-a plecat cu echipa la hotel și cei de la Hapoel Beer-Sheva l-au pus pe lista de transferuri. Va fi ori vândut sau împrumutat pentru a aduce în loc un alt fotbalist străin.

Sefer a fost criticat de antrenor!

Antonio Sefer, plecat de la Rapid, nu și-a găsit locul în echipa din capitala deșertului. Nici în cantonamentul de pregătire din Polonia nu s-a descurcat grozav. Ca dovadă antrenorul Elyaniv Barda a declarat despre el după acel stagiu că „nu și-a înțeles atribuțiile pe teren și încă aștept o schimbare de la el". Surclasat cu echipa sa pe 20 iulie, în partida din Toto Cup cu Maccabi Tel Aviv, de pe teren propriu (1-6), în care Sefer a intrat în ultimul sfert de oră, mijlocașul român era deja amenințat cu un împrumut, zvon care până la urmă nici nu s-a adeverit. 

Încet-încet, Antonio s-a integrat, antrenorul i-a dat încredere, știind că are talent și el a răspuns cu un gol splendid la vinclu, în duelul cu Maccabi Netanya (1-4), tot în Cupă. Iar săptămâna trecută, a fost titular și a înscris din nou, cu capul, și a oferit un assist cu Hapoel Hadera. În etapa de diseară, cu Maccabi Bnei Raina, este anunțat iar titular.

Ca Jordi Cruyff sau Marcos Llorente: Ianis Hagi continuă tradiția fiiilor de mari fotbaliști care au jucat la Alaves

Jucătorul alungat de Manchester United, din cauza acuzațiilor de agresiune sexuală, își relansează cariera în La Liga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează