INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAZ ȘOCANT

Antrenorul care l-a descoperit pe Fernando Torres a recunoscut că a abuzat sexual mai mulți minori: „Eram mulți, dar el întotdeauna mă voia pe mine! Eram paralizat!”

Manuel Briñas, alături de Fernando Torres
Manuel Briñas, alături de Fernando Torres

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2019 11:01

Manuel Briñas, 88 ani, fondatorul legendarei academii a lui Atletico Madrid, a recunoscut zilele trecute că a abuzat în urmă cu peste 40 de ani un minor.

Totul s-a petrecut între 1973 și 1975, la Colegiul din Carabanchel, unde Briñas se ocupa de perfecționarea sportivă a copiilor.

„Sunt lucruri care s-au întâmplat atunci, a fost un pic ciudat. Sincer, nu mi-am explicat niciodată ce am făcut. S-a întâmplat o dată sau de două ori, dar e o durere pe care am purtat-o întotdeauna în suflet”, a declarat Briñas, potrivit Marca. 

„Eram mulți, dar el întotdeauna mă voia pe mine. eram paralizat!”

Victima, Miguel M. H., s-a destăinuit în El Pais, dar spune că a reușit să-l ierte până la urmă pe Manuel Briñas:Abuzurile au durat trei ani. Chiar dacă eram mai mulți, el întotdeauna mă voia pe mine. Am fost paralizat pentru prima dată, fără să înțeleg ce se întâmplă. Cu timpul, începusem să caut cel mai îndepărtat loc pentru a putea merge să dorm.

E important ca astfel de abuzuri să iasă la suprafață, ca lucrurile care s-au întâmplat acum mult timp să se știe. Dar, în același timp, e important pentru mine să iert”.

Între timp au mai apărut 4 victime care au povestit cazuri asemănătoare.

Iată câteva din mărturiile șocante ale minorilor:

  • „M-am accidentat la umăr și când am revenit în vestiar mi-a zis că-mi face un masaj. Mi-a spus să rămân în chiloți, a început să mă mângâie peste tot și mi-a spus că-mi va da cu o cremă care să mă vindece. Nu m-a lăsat să mă uit, iar după ceva timp mi-am dat seama că se întâmplaseră și alte lucruri în spatele meu”
  • „Mi s-a făcut vaccinul antitetanos și el mi-a zis să rămân să dorm apoi la infirmerie. Cum deja auzisem zvonuri despre el, mi-am pus niște haine pe care le-am strâns bine pe mine. Și tot m-am trezit cu mâinile lui pe mine”
  • „Mi s-a făcut rău de la stomac și m-au trimis să dorm la infirmerie. Eram singur înăuntru, iar el a venit noaptea la mine. Mi-a zis că vrea să vadă cum mă simt, apoi a început să mă mângăie pe stomac și mai jos”
  • „Eram cu încă un coleg în mașină, iar el i-a zis să se culce. A oprit mașina, a venit la mine, în spate, și a început să mă mângăie pe picioare și să mă atingă într-un mod nepotrivit”

Briñas l-a inventat pe Fernando Torres

Manuel Briñas este antrenorul care a fondat practic academia lui Atletico Madrid și care l-a descoperit în 1995 pe Fernando Torres, cel mai de succes produs al clubului. Acesta a păstrat tot timpul legătura cu fostul său antrenor, indiferent unde juca, și i-a făcut o dedicație specială pe tricou când a marcat golul 100 la Atletico, în 2016.

Vezi și: VIDEO Ronaldo, eroul hitului anului 2019 » Ea e femeia care a lansat cântecul ce i-a scos din minți pe fanii lui Juventus

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  14 Februarie 2019, 14:30
Postat de vladutz13 pe 14 Februarie 2019, 14:22

Foarte interesant, vad ca nimeni nu-i mai acuza pe oamenii astia ca s-au trezit dupa cateva decenii sa-l acuze. Daca erau femei care sa acuze vreun viol imediat era potop in capul lor ca inventeaza, ca mint din interes, ca de ce nu s-au dus la politie atunci.... Ipocrizie.

o recunoscut acum, la 88 de ani, ca stie ca nu mai are ce sa-i faca ...ce sa-l mai bagi pe ala in inchisoare ca nu apuca sa invecheasca acolo..ca-I suna ceasul...la prima raceala sau tuse!! E batran, bolnav, pt ala nu mai conteaza puscaria...deaia o recunsocut acum la 88 de ani... trebuia sa se destainuie, descarce cuiva.......nu putea sa moara cu "povara" asta in minte....

vladutz13
vladutz13  •  14 Februarie 2019, 14:22

Foarte interesant, vad ca nimeni nu-i mai acuza pe oamenii astia ca s-au trezit dupa cateva decenii sa-l acuze. Daca erau femei care sa acuze vreun viol imediat era potop in capul lor ca inventeaza, ca mint din interes, ca de ce nu s-au dus la politie atunci.... Ipocrizie.

hells_angels_buc
hells_angels_buc  •  14 Februarie 2019, 14:16
Postat de 0.palmares.csa pe 14 Februarie 2019, 12:17

Stim. Tu erai !

Despre tine era vorba :)))))))))))) te faci ca ploua

Vezi toate comentariile (5)
Comentează