INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Antrenorul Parmei, mesaj pentru Valentin Mihăilă: „Golul de la echipa națională trebuie să-i dea liniște” + Când revine Dennis Man

Valentin Mihăilă, în extaz după golul cu Kosovo  / foto: Raed Krishan
Valentin Mihăilă, în extaz după golul cu Kosovo / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 16 septembrie 2023 16:44 / Actualizat sambata, 16 septembrie 2023 17:07

Fabio Pecchia îl încurajează pe Valentin Mihăilă (23 de ani) înaintea partidei de mâine cu Catanzaro: „Intrarea lui a fost foarte importantă în meciul cu Kosovo. Golul marcat este o consecință logică a creșterii sale. Va înscrie și la Parma”.

Valentin Mihăilă nu a fost titular la națională în "dubla" cu Israel și Kosovo, dar minutele oferite de selecționerul Edi Iordănescu i-au dat mai multă încredere. 

Extrema stângă a fost lăudată de antrenorul Fabio Pecchia, înaintea partidei de mâine cu Catanzaro: „Va veni și golul la echipa de club. S-a prezentat la națională după o evoluție bună cu Pisa, chiar și cu Reggiana a avut continuitate

Acum s-a întors satisfăcut de la lot, cu excepția primului meci. Dar în celălalt, cu Kosovo, intrarea lui Mihăilă în teren a fost una foarte importantă".

Gică Hagi anunță „obiectivul numărul 1” de la Farul: „Vrem să se întâmple până la anul. Vom deveni foarte puternici”
FARUL
Gică Hagi anunță „obiectivul numărul 1” de la Farul: „Vrem să se întâmple până la anul. Vom deveni foarte puternici”

Valentin Mihăilă, 154 de minute adunate în 4 etape pentru Parma

Pecchia este convins că „tricolorul" se va descătușa și la Parma: „A găsit drumul către gol și asta contează foarte mult. Lucrul ăsta trebuie să-i dea liniște, eu sunt mulțumit de cum joacă. Cu noi oferă liniște. Golul va fi o consecință logică a creșterii evoluțiilor sale".

Fostul jucător al Universității Craiova a redevenit titular la echipa gialloblu în duelul cu Reggiana și a prins o oră pe teren, după ce în primele trei etape ale sezonului în Serie B a intrat doar în repriza secundă. În total 154 de minute bifate de Valentin Mihăilă, fără eșec la Parma.

„Dennis Man este refăcut și poate juca!”

O altă veste bună dată de tehnicianul "cruciaților" e legată și de celălalt român de la Parma. Pecchia a anunțat, la conferința de presă de azi, că Dennis Man s-a refăcut de pe urma leziunii musculare și poate evolua cu Catanzaro: 

„Man se simte bine și va fi în lot". Fostul FCSB-ist nu a bifat decât o apariție în această stagiune, în prima rundă cu Feralpisalo.

Citește și alte știri de Serie A:

Dan Petrescu dă vina pe ploaie pentru eșecul de azi: „Am primit goluri și din cauza vremii nefavorabile”

Derby-ul Juventus - Lazio deschide etapa de Serie A

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează