INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Anunț OFICIAL Sergio Aguero a spus unde și când pleacă de la Manchester City

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat luni, 26 martie 2018 18:39

Sergio Aguero anunță că nu se gândește la un posibil transfer la o formație de top din fotbalul european, visul său fiind acela de a se întoarce în țara natală în momentul în care îi va expira actuala înțelegere cu Manchester City.

Atacantul în vârstă de 29 de ani și-a început cariera de profesionist în Argentina, la Independiente, club pentru care își dorește să mai evolueze înainte de retragere.

După ce a petrecut nouă ani la clubul dintr-o suburbie a Buenos Aires-ului, Aguero a semnat cu Atletico Madrid, înainte de a ajunge în 2011 pe ”Etihad”.

Sud-americanul, accidentat la genunchi, a declarat în presa argentiniană că nu se gândește la interesul unor formații din Europa, țelul său fiind acela de a-și duce la bun sfârșit înțelegerea cu City, iar mai apoi să se întoarcă pe ”Estadio Libertadores de America”.

”Contractul meu cu Manchester City expiră în 2020, iar apoi vreau să mă întorc acasă, la Independiente”, au fost cuvintele jucătorului care se pregătește să câștige pentru a treia oară titlul de campion în Premier League.

Sergio Aguero traversează un nou sezon excelent la Manchester City, cele 21 de goluri reușite de vârful sud-american ajutându-i pe ”cetățeni” să acapereze fotoliul de lider în campionatul englez, la nu mai puțin de 16 puncte în fața ocupantei locului secund.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează