INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȚĂRILE DE JOS

Fugarul olandez » Pentru ce l-a arestat poliția din Dubai pe atacantul căutat pentru două condamnări!

Quincy Promes (în alb-roșu), în cantonamentul din Dubai cu Spartak Moscova / Foto: Imago
Quincy Promes (în alb-roșu), în cantonamentul din Dubai cu Spartak Moscova / Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 06 martie 2024 12:01 / Actualizat miercuri, 06 martie 2024 13:23

Quincy Promes (32 de ani), atacantul lui Spartak Moscova, a fost reținut marți pe aeroport, pentru că a fugit de la locul unui accident rutier din Dubai. Internaționalul batav are de executat o pedeapsă de șase ani de închisoare pronunțată pentru trafic de droguri și o alta de un an după gratii pentru că și-a înjunghiat o rudă.

Quincy Promes atrage parcă toate necazurile asupra lui. Nici în Emiratele Arabe Unite nu a scapat de problemele penale. Poliția din Emiratele Arabe Unite l-a arestat pe aeroportul din Dubai, acuzându-l că a fugit de la locul unui accident de mașină produs în timp ce echipa la care joacă, Spartak Moscova, se afla în cantonament în capitala EAU.

Mărturia șocantă a unui fost mare fotbalist dependent de alcool: „Înainte eram un bețiv fericit, acum sunt un bețiv trist!”
ANGLIA
Mărturia șocantă a unui fost mare fotbalist dependent de alcool: „Înainte eram un bețiv fericit, acum sunt un bețiv trist!”

Extrema din Țările de Jos a mai rămas în Emirate câteva zile, „din motive personale", după cum a anunțat clubul rus.

Jurnalistul Ivan Karpov a confirmat că fugarul Promes ar vrea să continue să joace fotbal în Dubai și că nici nu s-ar mai întoarce la Moscova, unde trebuia să ajungă cu avionul în care se pregătea de îmbarcare, dacă nu era reținut de autoritățile din Golf.

Promes riscă o nouă condamnare la Dubai!

Conform legislației din Emiratele Arabe Unite, Promes riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între o lună și patru ani, precum și o amendă de 5.000 de euro. Deși consecințele ar fi putut fi mai severe, întrucât procuratura batavă avea posibilitatea de a trimite o cerere de extrădare către țara arabă.

În Țările de Jos, Quincy are de executat două pedepse cu închisoarea: una de un an și jumătate, pentru că și-a înjunghiat o rudă, și alta de șase ani pentru contrabandă cu cocaină, nu mai puțin de 1.350 de kilograme!

Fotbalistul a petrecut câteva ore într-o secție de poliție din Dubai și apoi a mers la un hotel și se află în arest la domiciliu. Totul se va încheia însă cu o simplă sancțiune economică, susțin jurnaliștii arabi.

Promes precum Harrison Ford în „Fugarul”

„Astfel, Quincy Promes va scăpa din nou și «va evada», amintind de Harrison Ford în „Fugarul", după cum scrie cotidianul Sport Express.

50de selecții și 7 goluri a avut Quincy Promes în naționala Țărilor de Jos în perioada 2014-2021. În cariera sa, atacantul lui Spartak Moscova a mai jucat la Twente, Go Ahead Eagles, FC Sevilla și Ajax

Autoritățile ruse au și intervenit pentru ca batavul să se întoarcă ieri la Moscova, iar extrema de 32 de ani va putea participa la meciul din campionat cu Voronej Fakel, de duminica viitoare.

Spartak nu i-ar mai prelungi contractul!

„Cert este că acest nou incident penal, în acest caz în Emirate, o va determina pe Spartak să reconsidere reînnoirea contractului lui Quincy, care în principiu ar deveni liber pe 30 iunie. În cazul în care nu va continua la echipa moscovită (sau la o alta din Rusia), jucătorul va trebui să își caute un nou loc de muncă sau să emigreze într-o altă țară care nu are un tratat de extrădare cu Țările de Jos. Asta dacă nu vrea să ajungă în cele din urmă într-o închisoare din țara sa", a conchis același ziar rusesc.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Furia Bayern. Lazio, spulberată de „uraganul” Kane
Bayern - Lazio 3-0
Furia Bayern. Lazio, spulberată de „uraganul” Kane
PSG, fără emoții în „optimile” Ligii Campionilor » Kylian Mbappe a făcut spectacol
Real Sociedad - PSG
PSG, fără emoții în „optimile” Ligii Campionilor » Kylian Mbappe a făcut spectacol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează