INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENT

Arestat! Un jucător de top din Europa riscă 4 ani de închisoare

Quincy Promes
Quincy Promes

Articol de - Publicat duminica, 13 decembrie 2020 14:47 / Actualizat duminica, 13 decembrie 2020 14:49

Quincy Promes a fost reținut de poliția din Amsterdam, pentru înjunghierea unei rude la o petrecere în iulie, incident soldat cu răni serioase la genunchi.

Probleme serioase pentru un internațional olandez. Quincy Promes, 28 de ani, a marcat sâmbătă seară un gol pentru Ajax, în meciul jucat ca integralist cu Zwolle (4-0), și a doua zi dimineață era în arestul poliției din Amsterdam! Atacantul "lăncierilor" a fost reținut pentru implicare într-un atac cu cuțitul întâmplat în luna iulie, la Abcoude, și riscă să fie condamnat la patru ani de închisoare.

Trei zile după gratii

Jucătorul transferat de la Sevilla în vara lui 2019 pentru 15 milioane de euro este suspectat că ar fi înjunghiat o rudă, la o petrecere în familie, după o ceartă violentă izbucnită din motive neclare. Victima a suferit, printre altele, răni mari la genunchi și numai intervenția celor prezenți a făcut ca lucrurile să nu devine tragice. Promes va rămâne închis trei zile, însă mandatul poate fi prelungit. Ajax s-a alarmat în momentul în care Quincy a lipsit, nemotivat, la antrenamentul de dimineață.

Denunț acum o lună

"Nu am aflat de incident decât acum o lună și am demarat ancheta, iar duminică l-am arestat pe cel bănuit de atac", a explicat poliția din Amsterdam. Bărbatul înjunghiat a făcut târziu denunțul. 

Scandal intern la Barcelona! Ronald Koeman s-a luat de un jucător: „Tu ești cârtița”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1741476072741545
Iulian Vlaga  •  13 Decembrie 2020, 15:42

Doamneee ..bine că e alb ..că de nu era alb sigur protestau frații lui pt că era rasism.Ups cred că am încurcat culorile.

bazinga
bazinga  •  13 Decembrie 2020, 15:30

B--ORF--AS ! Fotbalist fara creier si atat !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează