INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA - BRAZILIA 0-0

VIDEO + FOTO Argentina merge la Mondial, după ciocnirea cu Brazilia » Gestul jucătorilor pentru Kun Aguero

Spiritele s-au încins după ce Otamendi l-a lovit cu cotul în figură pe Raphinha, în minutul 34 Argentinianul a scăpat fără vreo sancțiune! FOTO: Imago +18   FOTO
Spiritele s-au încins după ce Otamendi l-a lovit cu cotul în figură pe Raphinha, în minutul 34 Argentinianul a scăpat fără vreo sancțiune! FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021 09:42 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 10:12

Cu Messi integralist, Argentina a remizat cu Brazilia, 0-0, și și-a asigurat prezența la Campionatul Mondial din 2022 grație înfrângerii suferite de Chile, 0-2 cu Ecuador.

Deși nu a mai jucat la PSG din finalul lunii octombrie, iar contra Uruguayului a bifat doar 15 minute, Lionel Messi (34 de ani) a fost integralist în meciul contra rivalei Brazilia.

Argentina merge la Campionatul Mondial, după 0-0 cu Brazilia

Argentina, locul 2, și Brazilia, locul 1 și deja calificată la CM, s-au anihilat reciproc și au terminat la egalitate la capătul unui meci cu puține ocazii de gol.

Brazilia a început mai bine meciul jucat la San Juan (Argentina), iar Vinicius a ratat prima ocazie, în minutul 17, când a trimis pe lângă poartă de la 16 metri. În finalul reprizei, gazdele au replicat prin Lo Celso, dar șutul lui de la 18 metri a fost respins de Alisson.

Cea mai mare ocazie a meciului au avut-o brazilienii, în minutul 60, când șutul lui Fred, de la 20 de metri, a lovit bara transversală. Ultima șansă de gol i-a aparținut lui Messi, care a finalizat din marginea careului în minutul 90. Șutul său a fost reținut în doi timpi de Alisson

FOTO Cele mai tari imagini din Argentina - Brazilia

+14 FOTO

Echipe de start:

Argentina: Martinez – Molina, Romero (Pezzella), Otamendi, Acuna – De Paul, Paredes (Li. Martinez), Lo Celso (Dominguez) – Messi, Lautaro Martinez (Correa), Di Maria (Alvarez)
Antrenor: Lionel Scaloni

Brazilia: Alisson – Danilo, Marquinhos, Militao, Alex Sandro – Fabinho, Paqueta (Gerson), Fred – Raphinha (Antony), Cunha (G.Jesus), Vinicius
Antrenor: Tite 

După 13 partide jucate, Argentina are 29 de puncte și este deja calificată la CM 2022. Echipa antrenată de Lionel Scaloni nu mai poate pierde matematic unul dintre primele 4 locuri, fiind avantajată în duelul cu Peru și Columbia.

Argentina merge la Mondial, după ciocnirea cu Brazilia » Gestul jucătorilor pentru Kun Aguero

Leo Messi, după Argentina - Brazilia

La finalul partidei, Leo Messi a analizat partida și a vorbit despre problemele fizice pe care le are.

„Știam că va fi un astfel de meci, închis și greu de jucat. Eram convinși că putem câștiga. Am încercat, dar de data asta nu am putut.  Important este că suntem bine și nu am pierdut. Suntem în creștere”, a spus Messi, potrivit Ole.

Ulterior, a vorbit și despre starea lui de sănătate: „E greu. Sunt bine, o iau încet. Sper să termin anul cu bine. Îmi lipsește ritmul de joc. Este greu, pentru că nu am jucat mult timp și e greu să intri într-un meci cu o asemenea intensitate”.

Jucătorii Argentinei, mesaj pentru Kun Aguero

Înainte de startul partidei, jucătorii Argentinei au avut un mesaj de susținere pentru colegul lor, Kun Aguero. Atacantul Barcelonei are probleme cardiace și ar putea sta departe de teren până la 9 luni.

„Haide, Kun!” a fost mesajul jucătorilor pentru atacant.

Argentina merge la Mondial, după ciocnirea cu Brazilia » Gestul jucătorilor pentru Kun Aguero

VIDEO Rezumatul meciului Argentina - Brazilia 0-0

Citește și:

S-au terminat grupele preliminariilor din Europa » Cunoaștem toate echipele calificate la turneul final și cele care merg la baraj

Revanșa lui Murat Yakin » Elvețianul care a trimis Italia la baraj ratase Mondialul ca jucător

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close